Vali Öksüz’ün köy ziyaretleri devam ediyor

Vali Öksüz’ün köy ziyaretleri devam ediyor

Vali Öksüz’ün köy ziyaretleri devam ediyor

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, ilçe ve köy ziyaretleri çerçevesinde Merkeze bağlı Halefoğlu ve Bulanık köylerini ziyaret etti.
İlk olarak Halefoğlu Köyü’nü ziyaret eden Öksüz, burada köy sakinleriyle bir araya gelerek hasbıhal etti. Köylüler tarafından dile getirilen çeşitli sorun ve talepleri dinleyen Vali Öksüz, dile getirilen konuların incelenmesi ve çözümü için ilgili kurumlara talimat verdi.
Vali Öksüz, daha sonra merkeze bağlı bulanık köyüne geçti. Burada köylülerle bir araya gelen Öksüz, köylülerin sorun ve taleplerini dinledi sorunların çözümü noktasında ilgili birim amirlerine talimat verirken, sorunların çözülüp çözülmediğin takipçisi olacağına dikkat çekti.
Bulanık köyünde ağaçlandırılması planlanan arazide de incelemelerde bulunan Öksüz, köyde yürütülmekte olan “Köyümde Yaşamak İçin bir Sürü Nedenim Var” projesi ile ilgili de bilgi aldı.
Vali Öksüz’ün köy ziyaretlerine; İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyit Müçteba Erdem, Valilik İdare ve Denetim Müdürü Metin Demiroğlu, İl Özel İdaresi ile İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden ilgili birim yetkilileri katıldı.


Güncel 22.05.2023 18:29:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi