Vali Öner, İl Özel İdaresinin asfalt plenti ve köylerdeki kilit parke çalışmalarını denetledi

Vali Öner, İl Özel İdaresinin asfalt plenti ve köylerdeki kilit parke çalışmalarını denetledi

Vali Öner, İl Özel İdaresinin asfalt plenti ve köylerdeki kilit parke çalışmalarını denetledi

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, İl Özel İdaresinin Asfalt plentini ve merkeze bağlı köylerde devam eden köy için kilit parke çalışmalarını denetledi.
Özel İdare Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz ile birlikte kurumun asfalt, bims ve kilit parke üretimi yapılan tesisine giden Vali Öner, yapılan çalışmaları ve üretimi denetledi, üretilen malzemelerin durumu ve üretim miktarı hakkında bilgi aldı.
Vali Önder daha sonra merkeze bağlı Değirmenli, Çataldere, Yokuşdibi ve Derindere köylerinde yapımı devam eden köy içi kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi.
Köyleri tek tek gezerek, yapımı tamamlanan ve devam eden kilit parke çalışmalarını denetleyen Vali Öner, eksik ve hatalı işlerin biran önce düzeltilmesi yönünde uyarılarda bulundu.
Sezonun bitmesine az bir vakit kaldığını belirten Vali Öner, devam eden işlerin hızlı bir şekilde toparlanması ve vatandaşların hizmetine sunulması yönünde Özel İdare yetkililerine talimatlarda bulundu.
Vali Öner, gittiği köylerde karşılaştığı vatandaşlarla da hasbihal etti.


Güncel 30.09.2020 10:06:41 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

2

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

3

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu

4

Adana'da bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı

5

Sırıkla atlamada Türkiye rekoru kıran 13 yaşındaki Emine Elif çalışmalarının karşılığını aldı:

6

Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçının ardından

7

Atakaş Hatayspor-Esenler Erokspor maçının ardından

8

Antalya'da heyelan nedeniyle kapanan yollar çalışmaların ardından ulaşıma açıldı

9

Hatay'da sağanak ve sis hayatı olumsuz etkiledi

10

Mersin'de parktaki gereçlere zarar verildi