Vali Rahmi Doğan, Süper Lig'e yükselen Hatayspor'un yöneticilerini kabul etti:

Vali Rahmi Doğan, Süper Lig

Vali Rahmi Doğan, Süper Lig'e yükselen Hatayspor'un yöneticilerini kabul etti:


HATAY (AA) - Hatay Valisi Rahmi Dogan, TFF 1. Lig'de bitime bir hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Hatayspor'un yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Dogan, Valilik Abdurrahman Melek Salonu'ndaki kabulünde, Van ve Siirt'te sehit olan polisler için Allah'tan rahmet, yakinlarina da bassagligi diledi.

TFF 1. Lig'de sampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Hatayspor'u tebrik den Dogan, söyle konustu:

"Büyük bir mücadele oldu. Iyi bir lig geçirdik, zaman zaman sikinti ve belki heyecan yasadik ama rahat bir sekilde ligi tamamladik. Artik bir üst ligde oynayacagiz. Eminim, Hatayspor Süper Lig'de de kalici olacaktir. Ekonomisiyle, sanayisiyle, tarimiyla, turizmiyle ciddi bir potansiyeli olan bir ilin takiminin Süper Lig'de kalici olacagini düsünüyorum. Yil içerisinde ne gerekiyorsa yaptik, valilik olarak üzerimize düseni, vali olarak üzerime düseni yapmaya çalistim. Takimin yaninda olduk, sürekli destek vermeye çalistik ama asil basari yönetimin, teknik heyetin ve futbolcularin. Sehir böyle bir mutlulugu ilk defa yasiyor, dolayisiyla bu mutlulugu bu sehre armagan ettigi için Hatayspor'a tesekkür ediyorum."


- Yeni stadyum yeni sezona hazirlaniyor


Dogan, bundan sonraki süreçte yeni stadyumu da hazirlamaya çalistiklarini dile getirdi.

Birkaç gün içerisinde yapilan çalismalari yerinde inceleyecegini aktaran Vali Dogan, "Bize taahhüt edilen is teslim tarihi 20 Eylül görünüyor. Belki onu biraz daha öne çekerek daha hizli bir sekilde almak istiyoruz. Bunu da yapacagimiz görüsmelerde netlestirecegiz. Mevcut stadyumumuz Süper Lig'de oynamak için uygun degil. Dolayisiyla yeni stadimizda, insallah yeni sezona hazir sekilde gireriz diye düsünüyorum." diye konustu.

Kulüp Baskani Nihat Tazearslan da takimin sampiyonluk sürecinde verdikleri destek için Vali Dogan'a minnettar olduklarini belirterek, "Her zaman destek kampanyalarina öncülük ettiniz ve stadimizin bitirilmesi için yogun emek sarf ettiniz. Bizler Hatayspor yönetimi olarak minnet duyuyoruz." diye konustu.

Tazearslan, ziyaret sonunda, üzerinde Hatayspor futbolcularinin imzalarinin bulundugu formayi Vali Dogan'a hediye etti.



Bölgeden 16.07.2020 13:19:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Başkan Taşdelen istifa etti

2

Bahçe Belediye Başkanı Kadıoğlu her yerde

3

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Gazi Jandarma Üsteğmen Selahattin Erdem’i Evinde Ziyaret Etti

4

Kadirli’de Traktör Devrildi 4 Kişi Yaralandı

5

Tüdkiyeb Genel Başkanı Nihat Çelik, Bingöl’de Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Birlik Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

6

Yalçın’dan Güral'a Plaket

7

Bahçe’de Deaşlı şahıs yakalandı

8

Osmaniye’de Özel Heyecanı

9

Müteahhitler Birliği’nden Etkinlik

10

Huzurevinde Nikah Töreni