Vali Su, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi değirmende incelemelerde bulundu

Vali Su, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi değirmende incelemelerde bulundu

Vali Su, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi değirmende incelemelerde bulundu

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden çalışmalarını inceledi.
Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığınca restorasyon çalışmaları devam eden Fiskaya’daki tarihi değirmende incelemelerde bulunan Su, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Buradan tarihi Sur ilçesinin yeni cazibe merkezi olarak hayata geçirilen Yenikapı caddesinde esnafı ziyaret etti.
“Surlarda Diriliş” mottosuyla başlatılan restorasyon çerçevesinde çalışmaları tamamlanan ve Sur Belediyesi Evlendirme Merkezi olarak kullanılacak Yedikardeş Burcu’nda incelemelerde bulunan Su, yaptığı açıklamada, “Kentimize ve değerlerine sahip çıkmaya devam ediyoruz. Diyarbakır’ımızı daha da ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Vali Su’ya incelemeleri sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ve ilgili daire başkanları eşlik etti.


Güncel 28.10.2022 12:27:39 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası