Vali Türker Öksüz, otogarda incelemelerde bulundu

Vali Türker Öksüz, otogarda incelemelerde bulundu

Vali Türker Öksüz, otogarda incelemelerde bulundu

Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde incelemelerde bulundu.
Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz; 2007 yılında temeli atıldıktan sonra atıl durumda bırakılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himaye ve desteklerinde Belediye tarafından yeniden projelendirilen Kars Şehirler Arası Otobüs Terminali gezdi, yetkililerden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Öksüz, şehrin en önemli ihtiyaçlarından biri olan Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde projesinin Gazi Kars’ımıza yakışacak şekilde biran evvel hayata geçirilmesi için ilgililere talimat verdi.
Öksüz ve beraberindekiler, daha sonra otogarı gezdi. Öksüz, otogarın tamamlanmasıyla birlikte kentte önemli bir eksikliğin giderileceğini kaydetti.


Güncel 10.09.2022 12:21:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Ford Trucks Senegal pazarına girdi

2

Antalya'da bir iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Tabipler Odası Başkanı Korkmaz: Tükenen aile sağlığı çalışanları hakları için ayakta

5

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakalandı

6

TEB ile EBRD'den yeşil dönüşüm için 100 milyon avroluk anlaşma

7

Osmaniye’de kadın kooperatiflerine teknik gezi

8

Osmaniye'deki kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

9

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı

10

Osmaniye'de trafik kazasında ölen karı kocanın cenazeleri toprağa verildi