Vali Varol’un katılımıyla ’Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni’ düzenlendi

Vali Varol’un katılımıyla ’Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni’ düzenlendi

Vali Varol’un katılımıyla ’Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni’ düzenlendi

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un katılımı ile Ağrı Valiliği Toplantı Salonunda “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni” düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde şehit ailelerine teslim edilmek üzere Ağrı Valiliğine gönderilen Devlet Övünç Madalyaları ve Beratlarının Tevcih Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Törende, Devlet Övünç Madalyaları tevcih talimatı veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, madalyanın vatana yapılmış olan fedakarlığın, gösterilen kahramanlığın bir nişanesi olduğunu belirten Vali Varol, şehit Adem Tunç ve şehit Sezai Atabey’in ailelerine Devlet Övünç Madalyaları ve Beratlarını tevcih etti.
Törene Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un yanı sıra, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Albay Serhat Kasalak, Vali Yardımcısı Kerem Türker, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü M. Şafi Erim katıldı.


Güncel 18.03.2021 19:08:19 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: