Vali Yazıcı, Dokumapark'ta yeni projelerle ilgili incelemelerde bulundu

Vali Yazıcı, Dokumapark

Vali Yazıcı, Dokumapark'ta yeni projelerle ilgili incelemelerde bulundu

ANTALYA (AA) - Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Cumhuriyet döneminin önemli sanayi kuruluşları arasında yer alan eski Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası'na inşa edilen yeni park alanında incelemelerde bulundu.

İncelemelerine ilk olarak eski dokuma fabrikasının idari binasına kurulan "Bir Zamanlar Antalya Müzesi" ile başlayan Yazıcı, parkın Antalya için çok güzel bir proje olduğunu ve hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sergilenen eserlerin Antalya'ya kazandırılmış olmasının önemine dikkati çeken Yazıcı, emeği geçenlere teşekkür etti.

Antalya ve Dokuma Fabrikası'nın hatıralarının yaşatıldığı müzede, kente dair önemli değerler sergileniyor. Ziyaretçilere kentin dününden bugününe dair bilgiler sunuluyor.

Cumhuriyet Bayramı'nda açılması planlanan müzede, şehrin tarımından turizmine, kültüründen tarihine, antik kentlerinden yaşam biçimine dair Antalya ile ilgili her türlü bilgi ziyaretçilerini bekliyor.



Yurt Dünya 17.03.2021 13:41:02 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay'da konuştu:

2

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

3

Bilgi Üniversitesi pediatrik ağrı yönetimi konusunda uluslararası eğitime ev sahipliği yaptı

4

İDSO DenizBank Konserleri'nde Bringuier kardeşler sahne alacak

5

Yeditepe Üniversitesinden yeni nesil teknoloji ve girişimcilik modeli

6

AXA Türkiye'den yeni sağlık sigortası yönetmeliği değerlendirmesi

7

Antalya'daki turizmciler AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Ray Sigorta "Ray Connect" mobil uygulamasını tanıttı

9

Radisson Otel Grubu "Yılın En İtibarlı Zincir Oteli" seçildi

10

Mersin'de cipin çarpması sonucu ölen 3 yayanın cenazeleri toprağa verildi