Vali Yılmaz: "Karaçay projesi Osmaniye’ye değer katacak"

Vali Yılmaz:

Vali Yılmaz: "Karaçay projesi Osmaniye’ye değer katacak"

Osmaniye’de yapımı devam eden “Karaçay Deresi Alt Yapı İyileştirme” ve “Karaçay Deresinin Turizm ve Rekreasyon Amaçlı Düzenlenmesi” projelerinin koordinasyon toplantısı yapıldı.
Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen “Karaçay Deresi Alt Yapı İyileştirme” ve “Karaçay Deresinin Turizm ve Rekreasyon Amaçlı Düzenlenmesi” projelerinin koordinasyon toplantıda DSİ 64. Şube Müdürü Mehtap Eker, proje hakkında bilgiler verdi. Eker, “Karaçay Deresi 4. kısım işi çerçevesinde tabanda drenaj boruları ve tesviye betonu imalat çalışmaları devam ediyor. 530 metrelik taban kaplamasının orta eksende 360 metre uzunluğunda tesviye betonu döküldü” dedi.
Toplantının ardından açıklama yapan Vali Erdinç Yılmaz, “Karaçay’da çalışmalar gayretle devam ediyor. Proje tamamlandığında Osmaniye’ye değer katacak. Osmaniye’mize en güzel hizmetleri sunabilmek için çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz” diye konuştu.



Osmaniye 18.08.2022 09:16:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı