VALİ COŞKUN'DAN GAZETECİLER CEMİYETİNE VEDA ZİYARETİ

VALİ COŞKUN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Kahramanmaraş Valiliği görevine atanan Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'ne veda ziyaretinde bulundu.
Cemiyet Başkanı İsrafil Avcı, tüm üyeleri adına Vali Coşkun'a yeni görevinde başarı dileklerini iletti.
Vali Ömer Faruk Coşkun ise yaptığı konuşmalarda, göreve geldiği günden bu yana basın mensuplarının desteğini her zaman yanında hissettiğini ifade ederek, "Yaklaşık 3 yıl boyunca Osmaniye’de görev yaptık. Değerli basın mensuplarımız, bu süreçte zaman zaman vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olarak ilimizde gözlemledikleri sorunları ve çözüm önerilerini bize ilettiler, bizler de bu sorunların çözümü için tüm kurumlarımızla birlikte gayret gösterdik. Görev yaptığımız süre boyunca her zaman vatandaşımıza devletimizin şefkatini hissettirmeye çalıştık. Basın mensuplarımıza ilimizin daha da yaşanabilir bir il olması için yaptığımız çalışmalarda bizlere verdikleri destek için teşekkür ediyorum." dedi. 
Ziyaret için teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı da "Görev süreniz içerisinde her zaman bizlerle iyi ilişkilerde bulundunuz. Siz de bize her zaman destek oldunuz. Ben de size teşekkür ederim. Ayrıca bundan sonraki görevinizde de başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim. Yolunuz açık olsun" şeklinde konuştu. Başkan Avcı, ziyaretin anısına Vali Coşkun'a plaket ve çiçek takdim etti.


Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE

 



Osmaniye 18.06.2020 14:50:00 0

İlginizi Çekebilir

1

İş Kazasında Yaşamını Yitirdi

2

Vali Yılmaz'dan, Başkan Kadıoğlu'na Ziyaret

3

Osmaniye'de öğrencilerin tasarladığı robotların yarıştığı etkinlik başladı

4

Osmaniye’de Anne Köpek ve 5 Yavrusu İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

5

TSKB Adana ve Osmaniye'ye 2 yeni kütüphane kazandırdı

6

Toprakkale Gençler Birliği Şampiyon oldu

7

Kadirli'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi

8

Osmaniye Valisi Yılmaz, sağanak nedeniyle zarar gören mahalle ve köylerde inceleme yaptı

9

Osmaniye'de 41 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

10

Brezilya'dan Osmaniye'ye gelin geliyor