Vali Dr. Erdinç Yılmaz Boş Durmuyor

Vali Dr. Erdinç Yılmaz Boş Durmuyor

Vali Dr. Erdinç Yılmaz Boş Durmuyor

OSMANİYE - Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.

Akyar Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ilimizde vaka sayısında artış olduğunu belirterek, korona virüsle hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğini ve bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade ederek, “Son yayınlanan korona virüs tablosuna göre maalesef vaka sayısında çok ciddi bir artış yaşadık. Değerli Osmaniyeli hemşehrilerime, bu artışa hep birlikte dur dememiz gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Biz, daha önce de Allah’ın izniyle çok başarılı sonuçlar aldık; yine üstesinden geleceğimize, vaka sayısını en aşağılara çekeceğimize inanıyorum. Ama özellikle çok yayılma yaşadığımız şu dönemde tedbirlere uymamız çok önem arz ediyor. Aşılarımızı yaptırmamız, aşı sürecimizi bir an evvel tamamlamamız bu aşamada çok gerekli. Ayrıca 12 yaş ve üzerindeki çocuklarımızın da aşılarını yaptırmaları bu mücadeleye çok büyük destek verecektir. İnşallah bu yayılımı önleyeceğimize ve hep birlikte çok iyi olduğumuz günlere geri döneceğimize inanıyorum.”diye konuştu.

 



Osmaniye 8.11.2021 20:46:00 0
Anahtar Kelimeler: . Erdinç Yılmaz Durmuyor

İlginizi Çekebilir

1

İş Kazasında Yaşamını Yitirdi

2

Vali Yılmaz'dan, Başkan Kadıoğlu'na Ziyaret

3

Osmaniye'de öğrencilerin tasarladığı robotların yarıştığı etkinlik başladı

4

Osmaniye’de Anne Köpek ve 5 Yavrusu İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

5

TSKB Adana ve Osmaniye'ye 2 yeni kütüphane kazandırdı

6

Toprakkale Gençler Birliği Şampiyon oldu

7

Kadirli'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi

8

Osmaniye Valisi Yılmaz, sağanak nedeniyle zarar gören mahalle ve köylerde inceleme yaptı

9

Osmaniye'de 41 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

10

Brezilya'dan Osmaniye'ye gelin geliyor