Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Cevdetiye'deki Dünyanın En Uzun Adamını Ziyaret Etti

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Cevdetiye

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Cevdetiye'deki Dünyanın En Uzun Adamını Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Cevdetiye Geçici Barınma Merkezinde kalan 2.35 boyunda Cuma Türkmen’i ziyaret etti. Vali Yılmaz, ziyareti sırasında üzerine göre kıyafet bulmakta zorlanan 29 yaşındaki Cuma Türkmen’e özel yapılmış kıyafet, ayakkabı hediye ederek, yıpranmış olan ve onarımı yapılan tekerlekli sandalyesini de verdi.

Vali Yılmaz, Cuma Türkmen ile sohbeti sırasında sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hormonal bozukluk nedeniyle 12 yaşından sonra boyunun hızla uzamaya başladığını belirten Türkmen, bir süredir yürüyemediğini ve tekerlekli sandalye kullandığını söyledi. Üzerine göre kıyafet bulmakta zorlandığını ve ayak numarası büyük olduğu için özel ayakkabı kullanması gerektiğini belirten Türkmen Vali Yılmaz’a sandalyesinin onarımını yaptırdığı için ve ayrıca kıyafetler ve ayakkabı için teşekkür etti. Cuma Türkmen, “Allah Devletimizden razı olsun. Çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Vali Yılmaz ziyaretinin ardından Cevdetiye Geçici Barınma Merkezi sakinleri ile de bir süre sohbet ederek, hatırlarını sordu. Çocuklarla ayrıca ilgilenen Vali Yılmaz, çocukların kendisine ilettiği talepleri de dinledi.

 



Osmaniye 8.11.2021 20:42:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği