Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Karatepe Köyü’ndeki Güneş Enerjisi Santralinde İncelemelerde Bulundu

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Karatepe Köyü’ndeki Güneş Enerjisi Santralinde İncelemelerde Bulundu

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Karatepe Köyünde kurulmuş olan Güneş Enerjisi Santralinde incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz’ın incelemelerinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun da yer aldı. Karatepe Köyü Mehmet Çakıcıoğlu Vali Yılmaz’a teşekkür ederek, “Sayın Valim, çok güzel oldu. Elinize, emeğinize sağlık. Allah razı olsun Devletimizden, Milletimizden.” dedi.

Vali Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Şu anda Karatepe köyümüzün su deposuna elektrik sağlayan güneş enerjisi sistemini İl Özel İdaremiz vasıtasıyla kurduk. Suyumuzu da güneş enerjisinden sağladığımız elektrikle sağlıyoruz. Bundan sonra Karatepe köylülerimiz sularını bedava kullanabilecekler. Böyle güzel hizmetler yapabilmek, hemşehrilerimize en iyi hizmetleri sunabilmek için gayretle çalışıyoruz. Karatepe köylülerimize kurduğumuz bu güneş enerjisi sisteminin hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi.

 

 

9 köyde daha güneş enerjisi sistemi kurulması çalışmalarının devam ettiğini belirten Vali Yılmaz, “Güneş enerjisi sistemi ile köylülerimizin elektriklerini bedavaya getirerek su depolarını çalıştırabilmeleri açısından şu anda 9 köyümüzde daha çalışmalarımız devam ediyor. Artık bundan sonra mümkün olduğunca güneş enerjisinden daha fazla yararlanabilme yönünde çalışmalarımız da hızla devam edecek. Çukurova’dayız güneşin bol olduğu yerdeyiz. En temiz, en güzel elde edilen enerji olduğunu düşünüyorum. Güneşten bol bol yararlanıp hemşehrilerimize daha uygun, herhangi bir harcama yapmadan hizmetler sunabilmeyi arzuluyoruz. Diğer köylerimizde de aynı şekilde güneş enerji sistemi çalışmalarımız devam ediyor.”dedi.

 



Osmaniye 12.08.2024 18:24:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 38 kilo 300 gram uyuşturucu ele geçirildi

2

Osmaniye'de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi

3

"Düziçi’nin İki Yakası Bir Araya Geldi..."

4

Osmaniye'de kamyon ile otomobil çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

5

Osmaniye'de deprem konutları teslim edilmeye başlandı

6

Osmaniye'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

7

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Karatepe Köyü’ndeki Güneş Enerjisi Santralinde İncelemelerde Bulundu

8

Osmaniye'de tırda 166 kilo 700 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

9

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de partililerle buluştu

10

Osmaniye'de devrilen greyderin altında kalan operatör hayatını kaybetti