Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Lösemiyi Yenen Çocukları Ziyaret Etti

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Lösemiyi Yenen Çocukları Ziyaret Etti

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Lösemiyi Yenen Çocukları Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle, lösemiyi yenen Taylan Ada Ünal ve Fırat Sönmez’i evlerinde ziyaret etti. Vali Yılmaz’ın ziyaretinde LÖSEV Osmaniye İl Temsilcisi Gülçin Apak da yer aldı.

İlk olarak Taylan Ada Ünal ve ailesini ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Taylan ve ailesi ile bir süre sohbet etti. Taylan’ın sağlık durumu hakkında babası Temel Ünal’dan bilgi alan Vali Yılmaz, 2,5 yıl süren bir mücadele sonunda lösemiyi yenen 14 yaşındaki Taylan’a sağlıklı ve uzun bir hayat temenni etti. Hasan Aybaba Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Taylan ve ailesi, Vali Yılmaz’a ziyareti için teşekkür ettiler. Vali Yılmaz, ziyareti sırasında Taylan’a hediyeler verdi.

Daha sonra Fırat Sönmez ve ailesini ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Fırat ve ailesi ile bir süre sohbet etti. Vali Yılmaz, baba Orhan Sönmez’den Fırat’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Orhan Sönmez, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi 15 yaşında Fırat’ın lösemiyi yendiğini ifade ederek, Vali Yılmaz’a ziyareti için teşekkür etti. Fırat’a sağlıklı ve uzun bir ömür dileyen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Fırat ve kardeşlerine çeşitli hediyeler verdi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada lösemi hastası tüm çocuklarımıza şifalar dileyerek, “Bugün lösemiyi yenmiş iki çocuğumuzu evlerinde ziyaret ettik. Lösemi hastası olan tüm çocuklarımıza Allah’tan şifalar diliyorum. Lösemili Çocuklar Haftasının farkındalık oluşturmasına vesile olmasını temenni ediyorum.”diye konuştu.

 



Osmaniye 8.11.2021 20:44:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor