Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Protokol Mensupları, Ramazan Bayramında Şehitliği Ziyaret Ettiler

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Protokol Mensupları, Ramazan Bayramında Şehitliği Ziyaret Ettiler

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Protokol Mensupları, Ramazan Bayramında Şehitliği Ziyaret Ettiler

Osmaniye Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, Ramazan Bayramında Şehitliği ziyaret ettiler. Şehitlerimizin kabirlerine karanfillerin bırakıldığı ziyarette; Vali Yılmaz’ın yanı sıra Osmaniye Milletvekilleri İsmail Kaya ve Baha Ünlü, Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürsel Kanca, Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz yer aldı.

Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret öncesinde Zafer Camii İmam Hatibi Mahmut Durmuş tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftü Vekili Ahmet Demirer şehitlerimiz  için dua etti.  Yapılan duanın ardından, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek, karanfil bıraktılar.

Ziyaret sırasında şehitlerimizin yakınları ile bayramlaşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Şehitlerimizin mekânları cennet olsun, Allah gani gani rahmet eylesin. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve vefat etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz ve ailelerinin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. ”dedi.



Osmaniye 13.05.2021 22:08:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü