VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’DAN 15 TEMMUZ ŞEHİDİ KARACATİLKİ'NİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’DAN 15 TEMMUZ ŞEHİDİ KARACATİLKİ

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ile eşi Şenay Yılmaz Hanımefendi ve protokol mensupları, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde Özel Harekât Daire Başkanlığı'na düzenlenen saldırıda şehit olan Özel Harekât Polis Memuru Mehmet Karacatilki'nin ailesini evlerinde ziyaret ettiler. Ziyarette Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı. Ziyaret sırasında Fetih Camii İmamı Hatibi Mahmut Durmuş tarafından şehidimiz için Kur'an-ı Kerim okundu ve İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu şehidimiz için dua etti.

Şehidimizin annesi Nuriye Karacatilki, Babası Hamza Karacatilki, eşi Halime Karacatilki ve çocukları ile bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Şehitlik ölümlerin en şereflisi. Şehidimizin mekanı cennet olsun. Sizlerin bir kardeşiniz olarak her zaman yanınızda olacağım, bunu bilmenizi isterim. Ne zaman bir sıkıntınız, derdiniz olursa, kapım, gönlüm size her daim açık olacaktır."dedi. Vali Yılmaz, tüm şehitlerimize ve vefat etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet; hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür dileyerek sözlerine son verdi.

Ziyaret sonunda Şehidimizin annesi Nuriye Karacatilki, babası Hamza Karacatilki ve eşi Halime Karacatilki, Vali Yılmaz ve eşi Şenay Yılmaz Hanımefendi ile protokol mensuplarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.

Ziyaretin sonunda Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidimizin anne ve babasına, Vali Yılmaz'ın eşi Şenay Yılmaz Hanımefendi ise Şehidimizin eşine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim ettiler.

 



Osmaniye 15.07.2020 17:29:00 1
Lütfi can
16.07.2020 10:35:42
Allah razı olsun insallah

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

2

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

3

Atalan Şelalesi Harika

4

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

5

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

6

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

7

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

8

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

9

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

10

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı