VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Yılmaz mesajında şunları söyledi: “Basın mensuplarına sosyal ve ekonomik haklar kazandıran 212 sayılı Basın İş Yasası Kanunu’nun 10 Ocak 1961 yılında kabulünden itibaren her yıl 10 Ocak günü Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır.

Demokrasimizin değişmez ögelerinden biri de bağımsız ve ilkeli basındır. Türk basını, bu bilinç doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirmek adına azim ve gayretle çalışmaktadır.

Her koşul ve şartta sorumluluk duygusu içindeçalışarak, halkın haber almasını sağlayan, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen, vatandaş ile yönetim arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarımız, bu yönüyle milletimizin duygularına tercüman olmaktadırlar.

İnternet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişleten, her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısıyla basın camiası, Osmaniye’mizdeyürütmekte olduğumuz çalışma ve projelerin paylaşılmasında, ihtiyaç ve taleplerinaktarılmasında,etkin bir mekanizma görevi üstlenerek; milletimizin adeta gören gözü, işiten kulağı olan gazetecilerimizin  fedakârlıkları ve gayretleri takdire şayandır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Basın ulusun ortak sesidir” fikriyle hareket eden, zaman mekânfark etmeksizin, sorumluluk bilinciyle görevlerini yerine getiren tüm fedakâr ve değerli basın çalışanlarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım.”

Haber: Ali Celal KAYMAK  -OSMANİYE



Osmaniye 8.01.2021 14:52:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı