VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN ATATÜRK’ÜN OSMANİYE GELİŞİNİN 96. YILDÖNÜMÜ MESAJI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN ATATÜRK’ÜN OSMANİYE GELİŞİNİN 96. YILDÖNÜMÜ MESAJI

Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Atatürk’ün Osmaniye’ye gelişinin 96. Yıldönümü münasebetiyle mesaj yayımladı. Vali Yılmaz mesajında şunları söyledi:

Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Atatürk’ün Osmaniye’ye gelişinin 96. Yıldönümü münasebetiyle mesaj yayımladı. Vali Yılmaz mesajında şunları söyledi:

“Kıymetli Hemşehrilerim;

Bugün Güzel Osmaniye’mizi ziyaretinde, halkımız tarafından büyük bir coşku ve sevgi ile karşılanarak, şehrimizi onurlandıran; Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gelişinin 96. Yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.

Vatan toprağı diye bastığımız, her yamacında Ay Yıldızlı Bayrağımızı mavi göklerde dalgalandırmanın gururunu yaşadığımız bu memleketi;vatanını, bayrağını ve kutsal değerlerini korumak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyenOsmaniyeKuva-i Milliye Kahramanlarımıza borçluyuz.

Mert ve Yiğit Anadolu halkımız, milli mücadelede ilk kurşunu bu topraklarda atarak, ilk kıvılcımı parlatıp, vatan için umudu, direniş için cesareti başlatmıştır. Biliyoruz ki;  şanlı tarihimiz boyunca, tüm zorluklara karşı hür yaşamayı, bağımsızlığını ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen aziz milletimiz, bu uğurda şehit olmayı büyük bir onur kaynağı saymış, bu fedakârlığın karşılığında girdiği her mücadeleden zaferle çıkmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu, İstiklal Savaşımızın şanlı önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bundan 96 yıl önce Osmaniye’mizde ağırlamak, Türk Milletinin şerefli tarihinde gururla yerini almıştır. İşte bu gururla Kurtuluş Savaşı yıllarında vatanını korumak için birçok Şehit veren ilimizde ve ülkemizde muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkılması yolunda büyük gayret sarf ederek, canla başla çalışmaktayız. Gayemiz; toprağını sıksan şühedanın fışkıracağı ve eşsiz güzelliklere sahip Osmaniye’mizi cazibe merkezi olan bir şehir haline getirerek, geleceğin model şehirlerinden bir tanesi yapmaktır.

“Eşsiz Kahramanlarımız; siz rahat uyuyun, bu memleket bizlere emanet”sözünün hakkını veren Türk Milleti büyük girişim hamlesini gerçekleştirme gayreti içerisindedir. Artık kendi İHA’sını,SİHA’sını ve Tankını üreten gelişmiş birteknolojik altyapıya sahibiz. Türk Savunma Sanayimizde; Türk Mühendislerimizin kabiliyetiyle ülkemizin semalarında süzülen, göklerin yeni kartalı; Akıncılarımızla, uzaya gönderdiğimiz 4. uydumuz olan; TÜRKSAT 5A’mızla yeniden tarih yazmaya hazır güçlü Türkiye’yiz.

Ezelden beridir hür doğduk hür yaşarız,
Aksini düşünenleri şaşkına çeviririz,
Sınamayın gücümüzü sığmaz taşarız,

Unutmayın ki bizler;Kahraman Türk Milletinin cesur evlatlarıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Atatürk’ün Osmaniye’ye gelişinin 96. yılını en içten dileklerimle kutluyor, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.”

Haber: Ali Celal KAYMAK – OSMANİYE



Osmaniye 14.01.2021 15:13:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

2

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

3

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

4

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

5

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

6

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

7

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı

8

Osmaniye'de traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

9

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

10

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç