Tarih: 09.10.2024 18:02

Vali Dr. Yılmaz Kano İle Gezi Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Osmaniye'de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında Gökçedam Köyünde düzenlenen Kano Etkinliği Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Kano etkinliğine Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şener Kaytez, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, Spor Hizmetleri Müdürü Yücel Erdoğan ve 100 sporcu katıldı.

Vali Yılmaz, "Gökçedam Köyümüzde Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında yaklaşık 8 kilometrelik bir parkurda arkadaşlarımızla birlikte kano sporu yaptık. Muhteşem bir doğa, Ceyhan Nehrimiz buradan hemen Osmaniye'mizin yanından geçiyor. Hem buranın doğal güzelliklerinin ve Kuş Cennetinin tanıtılmasına katkı sağlamak hem de Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında spor konusunda farkındalık oluşturmak adına arkadaşlarımız böyle güzel faaliyetler yapıyorlar. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, gerçekten güzel bir faaliyet oldu. Çok keyifli bir spor, ben de ilk defa kano kullanmış oldum. Amatör Spor Haftası etkinliklerimiz yoğun bir şekilde bu hafta boyunca devam edecek. Bugünkü etkinliğimize 100 sporcumuz katıldı."dedi.

Etkinliğin ardından Vali Yılmaz, köy sakinleri ile sohbet etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —