Vali Dr. Yılmaz'ın çalışması takdirle karşılanıyor

Vali Dr. Yılmaz

Vali Dr. Yılmaz'ın çalışması takdirle karşılanıyor

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'ın covit-19'un kol gezdiği Osmaniye'de usanmadan yılmadan kapı kapı  gezerek denetim yapması ve milleti uyarması takdirle karşılanıyor.

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.

Oktay Cirit Sokak boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ilimizde vaka sayısında artış olduğunu belirterek, korona virüsle hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğini ve bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade ederek, “Osmaniye’miz maalesef korona virüsün en yüksek seyrettiği illerin başında geliyor. Bu hepimizi çok üzmekte.  İnanıyorum ki Osmaniyeli hemşehrilerimizle birlikte bu kötü durumu bitireceğiz. Bunu yapmamız için de hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Bu mücadeleyi hep birlikte sürdürdüğümüzde çok iyi sonuçlar aldığımız zamanlar oldu. Genelde iyiydik ama şu geldiğimiz noktada maalesef vaka oranında en başta olan iliz. Yılgınlığa düşmeden, bıkmadan, usanmadan, bitene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte daha iyi, daha güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Osmaniyeli hemşehrilerimize tedbirlere uymalarının ve aşılarını bir an evvel yaptırmalarının, aşı sürecini tamamlamamış olan vatandaşlarımızın bu süreci en kısa zamanda tamamlamalarının bu mücadelede çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. 12 yaş ve üzerindeki çocuklarımızın aşı olması eğitim öğretimin devamı açısından çok önemlidir. Vatandaşlarımızın çocuklarının aşı olmalarını sağlamaları bu mücadelede çok önemli.”dedi.



Osmaniye 3.12.2021 21:06:00 1
refik aydin
6.12.2021 11:53:33
sayin valim öncelikle çalismalarinizdan ötürü osmaniye halki olarak minnattariz teşekkür ederiz ama organize servis güzalgahini yerini degiştirmişsiniz su deposunun orada araya girip dinazorun oradan ciksin die talimat vermişsiniz trafik aksiyor die haklisiniz ama biz gece isten eve gekirken sokak köpeklerle dolu oluyor ve saldiryorlar osmaniyenin her yerinde ayni proplem var yarin birgün yagmur baslicak yukardan aşagi sular akacak biz yukarikadar nasil yüricez yada isten yorgun bitik bi vaziyette gelecez yagmurdanmi korunak akan sulardanmi yoksa sokak kopeklerindenmi hayat hastanesin guzel gahindaki caddede sabah arabasini birakipta akşama kadar arabasini kaldirmayan esnafa insanlara arabalarini arka sokaga birakmalarini yalçin marketin oralara bi uygulama yapilasa olmazmi sayin valim bu cadde üzerinde kirmizi işik yok die herkes burayi kullanyor can saglik kabininin oraya bir işik meslek lisesinin oraya bir işik yapilsa bu kadar arac girmez buralar

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı