Vali Yılmaz, Durmak Bilmiyor

Vali Yılmaz, Durmak Bilmiyor

Vali Yılmaz, Durmak Bilmiyor

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.

5014 Sokak boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini, toplu iftar yemeği yapılmamasını, bulaşın önemli kaynaklarından olan ev, akraba, komşu ve taziye ziyaretlerini mutlaka ertelemelerini ve çevrelerinde bu ziyaretleri yapanlar varsa uyarmalarını istedi.

Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ”Osmaniye’mizde denetimlerimizi her gün olduğu gibi bugün de sürdürüyoruz. Dün yayınlanan, illere göre koronavirüs tablosunda maalesef ilimizde vaka artışı devam etmektedir. Bu tabloya göre Türkiye ortalamasında ortalarda yer alıyoruz. Bu mübarek Ramazan ayını iyi değerlendirerek hep beraber mücadele edersek, kurallara hassasiyetle uyarsak ilimizi çok daha iyi noktalara taşıyabileceğimizi düşünüyorum. Vatandaşlarımızdan bir kez daha maske, mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uymalarının yanı sıra toplu iftar yapmamalarını, komşu, akraba, taziye ziyaretlerini ertelemelerini ısrarla talep ediyorum. Osmaniyeli hemşerilerimden ilimizde koronavirüsü bitirmek için verdiğimiz bu mücadeleye destek olmalarını istiyorum. ”dedi.

 



Osmaniye 14.04.2021 15:00:00 1
Anahtar Kelimeler: Yılmaz Durmak Bilmiyor
özkan karakeçili
14.04.2021 20:31:43
peki osmaniyenin değişik bölgelerinde orman kesim alanlarına BAL ORMAN projesi düşünüyorlar mı? hazine arazilerine el koymuş , yıllardır bedavadan ekip biçen çiftçi abilerden vergi alınıyor mu? veya milli emlak görevlileri bu arazilerin tespiti ve satışı veya orman ise ormanlaştırma için çalışmalar yürütüyor mu? vali bey,in bundan haberi var mı?

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

2

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü

3

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

4

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

5

Atalan Şelalesi Harika

6

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

7

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

8

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

9

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

10

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi