Vali Yılmaz'dan Devlet Hastanesi'ne Ziyaret

Vali Yılmaz

Vali Yılmaz'dan Devlet Hastanesi'ne Ziyaret

Osmaniye Valisi  Dr. Erdinç Yılmaz, Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde, Osmaniye Devlet Hastanesini ziyaret ederek; hastalar, hasta yakınları ve hastane personelinin bayramlarını kutladı.

Ziyaretinin başında Başhekim Vekili Bilgin Akoğul'dan hastane hakkında genel bir bilgi alan Vali Yılmaz, daha sonra hastaları odalarında ziyaret etti. Hastaların durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Yılmaz, hastalarla bir süre sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Yılmaz, hasta yakınları ile de bir süre sohbet ederek bayramlarını kutladı. Hastalar ve yakınları, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Dr. Erdinç Yılmaz'a nazik ziyareti için teşekkür ettiler.

Ziyaretinin sonunda Hastane personeli ile de bayramlaşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün, Bayramın üçüncü gününde Hastanemizi ziyaret ediyoruz.

Hastanemizde tedavi gören hastalarımızın ve çalışan personelimizin bayramını kutladık. Sağlık teşkilatımız Bayram Tatili sürecinde bile hiç durmaksızın hizmetlerini sürdürüyorlar ve en iyi hizmeti sunabilme gayreti içindeler. Kendilerinden Allah razı olsun.

Çalışmalarının başarılı bir şekilde devamını diliyoruz. Hastalarımızın çok memnun olduğunu, arkadaşlarımızın fedakarca çalıştığını görüyoruz, kendilerine çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."dedi.

 



Osmaniye 11.07.2022 22:49:00 0
Anahtar Kelimeler: Yılmaz' Devlet Hastanesi' Ziyaret

İlginizi Çekebilir

1

Müteahhitler Birliği'nden Önemli Çağrı

2

Osmaniye'de temel kazısında bulunan Roma dönemi mozaikleri gün yüzüne çıkarılıyor

3

Osmaniye'de jandarma ekipleri orman yangınlarına karşı denetimlerini sürdürüyor

4

Osmaniye Ak Parti'nin Yeni Başkanı Binboğa Oldu

5

Osmaniye'de jandarma ekipleri orman yangınlarına karşı denetimlerini sürdürüyor

6

Kadirli'de 15 şüpheli tutuklandı

7

Osmaniyeli yargıçların yeni tayin yerleri belli oldu

8

Ak Parti Genel Merkezi 3 kişiyi Ankara'ya çağırdı

9

Osmaniye’de eve giren yılan korkuttu

10

Enerjisa görevlisi kaza kurbanı oldu