Vali Yılmaz’dan vatandaşlara kan bağışı daveti

Vali Yılmaz’dan vatandaşlara kan bağışı daveti

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına katıldı.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına katıldı. Vali Yılmaz, “Başlatılan kan bağışına ilgi gösteren bütün hemşerilerime çok teşekkür ediyorum ve kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi. Osmaniye Valiliği Kompleksinde oluşturulan kan bağışı noktasını ziyaret eden Vali Yılmaz’a Kızılay Osmaniye Şubesi Başkanı Mehmet Meke, kampanya hakkında bilgi verdi.
Kış şartlarının etkisini artırdığı bu günlerde kan stoklarını belirli bir seviyenin üzerine çıkarmayı ve düzenli bağışı özendirmeyi hedefleyen Kızılay’ın ülke çapında “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganı ile büyük bir kan bağış kampanyası başlattığı belirten Kızılay Osmaniye Şubesi Başkanı Mehmet Meke,  18-65 yaş aralığında 50 kilogramın üzerindeki her sağlıklı birey kan bağışçısı adayı olabileceğini ifade ederek, kan bağışı sürecinin form doldurma, doktor kontrolü ile kan alım işlemi dahil 30 dakikayı geçmediğini söyledi.
Vali Yılmaz ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Kızılay’ımızın öncülüğünde ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ kan bağışı kampanyamız Osmaniye’mizde de iyi bir katılımla ve çok etkin bir şekilde devam ediyor. Bütün kurumlarımız ilgi gösteriyor, Osmaniyeli hemşerilerimiz destek veriyor. Sensiz olmaz, birbirimize candan bağlıyız, kan bağışında bulunmalıyız. Çünkü bu sağlığımız için, hayatımızın devamı açısından, kan ihtiyacı olan insanlarımıza kan bağışında bulunmamız gerçekten çok önemli. Biliyoruz ki Millet olarak, Osmaniye olarak bu anlamda desteğimiz tamdır. Başlatılan kan bağışına ilgi gösteren bütün hemşerilerime çok teşekkür ediyorum ve kan bağışında bulunmaya davet ediyorum.” dedi.Kan bağışı kampanyasına çok sayıda vatandaş destek verdi.  



Osmaniye 24.01.2024 16:35:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor