Vali Yılmaz’ın Mega Projeleri Osmaniye'yi Kurtaracak

Vali Yılmaz’ın Mega Projeleri Osmaniye

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ın görev süresinin 1 yıl daha uzadığı kesinleşti.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ın görev süresinin 1 yıl daha uzadığı kesinleşti.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ın yapacağı 2 önemli proje Osmaniye’yi şaha kaldıracak düzeyde desek yerinde bir cümle kurmuş oluruz.

Vali Yılmaz’ın talimatları ile proje aşamasında olan Osmaniye’nin Zorkun Yaylası’na İl Özel İdare tarafından yapılacak otel ve bungalov evler yatırımı için ciddi bir çalışma yapılıyor. Zorkun Yaylası’na yapılacak olan otel, o bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek ve ardından il dışından gelecek yatırımcılarda bu bölgeye bir şeyler yapmak için harekete geçecektir.

Osmaniye için çok büyük önem arz eden ve gelecekte, hem ekonomimize katkı sağlayacak, hem de işsiz gençlerimize iş sahası olması için diğer bir yatırımda Osmaniye fıstığını ve zeytin yağını bir çok ürün haline getirecek entegre tesisler kurulmasıdır.

Böyle devasa bir yatırım için Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye İl Özel İdaresi yetkililerine gerekli talimatı vererek çalışma başlatmış durumdadır.

Osmaniye’nin önemli değerleri olan Osmaniye fıstığı ve zeytinden birçok ürün yapılarak Türkiye pazarında önemli bir pay sahibi olabiliriz. Yapılacak bu çalışma sayesinde üreticilerimizin ürünleri gerçek değerinden satılacağı gibi, kentimizin kalkınmasına da önemli katkılar sağlayacaktır. Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz’ın sıcak baktığı bu projeler için lütfen zaman kaybetmeyelim. Osmaniye’nin kaybedecek 1 dakikası bile yok. 



Osmaniye 11.10.2024 16:04:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de içme suyu sıkıntısı sürüyor

2

Osmaniyespor hükmen galip sayıldı

3

Vali Yılmaz’ın Mega Projeleri Osmaniye'yi Kurtaracak

4

Ücretsiz VPN ile Discord’ave Diğer Engelli Uygulamalara Nasıl Girilir?

5

Ak Parti 50 Çocuğu Sünnet Ettirdi

6

Bahçe’de Kale Mahallesi’nin Yolları Yenileniyor

7

Başkan İba’dan Şeref İba’ya Ziyaret

8

Taleplerini Beklenti Ağacına Asarak Dikkat Çekmek İstediler

9

Başkan İba, Ankara’da bir dizi ziyaret yaptı

10

Vali Dr. Yılmaz Kano İle Gezi Yaptı