VALİ YILMAZ:OSMANİYE İÇİN HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

VALİ YILMAZ:OSMANİYE İÇİN HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Valisi Yılmaz, önceki gün Şükrü Baba Restaurantta Osmaniye'yi Uluslararası Tanıtma Derneği'nin düzenlediği çiğ köfte partisine, Osmaniye Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş'la birlikte katılarak, kentimiz için düşüncelerini anlattı

 

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, önceki gün Şükrü Baba Restaurantta Osmaniye'yi Uluslararası Tanıtma Derneği'nin düzenlediği çiğ köfte partisine, Osmaniye Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş'la birlikte katılarak, kentimiz için düşüncelerini anlattı.  Vali Yılmaz, Osmaniye için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Valiliğinin normal bir görev olmadığını ve burada görev yapmanın herkese nasip olmayacağını, kendisini buraya vali olarak atayanları asla mahçup etmeyeceğini ifade ederek,"Osmaniye'ye vali olarak atanmadan önce içinden bir kaç kez geçtim, ama böyle bir büyük vilayetle karşılaşacağımı bilmiyordum. Osmaniye umduğumdan daha büyük bir vilayet ve çok hızlı gelişmiş.Ben göreve başladım ve kentimizin eksiklerini teker teker tespit ederek, yapılması gereken ne varsa hepsinin projesini hazırlıyoruz. Elimizde bir değil, çok proje var. Görevim içinde hepsini hayata geçirmeyi planlıyorum. Öncelikle Osmaniye'nin görselini değiştirecek Karaçay için kolları sıvadık.Karaçay'da yıl 12 ay su olması ve etrafının gelişmesi için çalışmalara başladık. Yani Karaçay deresi Osmaniye'nin görsel olarak en güzel alanı olacak. Karaçay'ın yanında bulunan sanayi sitelerimizi Toprakkale'ye kurulan sanayi sitesinin yanına taşımayı düşünüyoruz.Oradan çıkacak bölgeyi de yeşil alan yapmayı planlıyoruz. Osmaniye'nin otoban çıkışına bir ekleme daha yaparak doğu-batı çıkışı olması için görüşmelerimiz sürüyor. Cevdetiye regülatörünün orayı özel bir müteşebbise vermek istiyoruz. Eğer kimse çıkmazsa biz kendimiz bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. Osmaniye'nin giriş ve çıkışının görsel olarak güzelleşmesi için çalışmalarımız sürüyor. Zorkun Yaylamız için de projelerimiz var. Zorkun'daki Şenlik Tepesi olarak bilinen bölgeye bir takım çalışmalar yapacağız. O bölgeye birde ağaçtan mini otel yapmayı da düşünüyoruz. Yine sivil havacılıkta kullanılan küçük uçakların inip kalka bilmesi için psit çalışmamız vardır. Bunu da Osmaniye'ye kazandıracağız. Osmaniyespor'la ilgili çalışmalarımız da netice vermeye başladı. Osmaniyespor Başkanımız Mustafa Baştuğ beyle görüştüm ve başkanlığa devam etmesini istedim. Baştuğ bey de yalnız kaldığını ve Osmaniye'den kimsenin kendisine yardımcı olmadığı söyledi. Ben de bu kentin valisi olarak her zaman yanında olduğumu söyledim ve Osmaniye'den Emniyet Müdürümüz Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Ali Gizlice ve İl Genel Meclis Üyesi Enver Bozdoğan beyi de ekibe dahil ettik ve Osmaniyespor kesinlikle iyi bir yere gelecek. Ayrıca Osmaniyespor'a tesis kazandırmak içinde çalışma başlattık"dedi.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, bu kentin sorunlarının çözülmesi için herkese görev düştüğünü ifade ederek, Osmaniye'nin gelişmesi, değişmesi ve modern bir kent olması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini de sözlerine ekledi.       

 

 



7.11.2020 14:27:00 2
Güvenlik ömer
7.11.2020 21:04:57
Başhekim bize kızıyor sosyal mesafeye dikkat diye hadi valiyede kızsana. Durmuşoğlu Vekilim. bu pozu size gönderdim.alın buyrun bu poz suç değilmi bahri kardeş?

Mustafa hurman
9.11.2020 17:09:13
Bir şehirden alt yapı olmazsa herşey boştur en büyük sorun alt yapı dır

İlginizi Çekebilir

1

Burdur Gölü'nün kenarında "Gül Yolu" projesi başlatıldı

2

Suriye'de görev yapacak özel harekat polisleri Osmaniye'den törenle uğurlandı

3

Kahramanmaraş'ta Gazze yararına kermes düzenledi

4

Adana'da otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı

5

Dünyada rahim nakilleri "Özkan tekniği" ile yapılıyor

6

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'ten 19 Mayıs mesajı

7

Kahramanmaraş UMKE ekibi arama kurtarma tatbikatı yaptı

8

Antalya'da silah kaçakçılığı operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

9

Antalya'daki Düden Şelalesi atıklardan arındırıldı

10

Adana'da 100 metrelik Türk Bayrağı ile yürüyüş yapıldı