Vali Yılmaz:Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok

Vali Yılmaz:Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, uyuşturucuyla mücadelenin aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, “Mücadeleye devam edeceğiz

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, uyuşturucuyla mücadelenin aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, “Mücadeleye devam edeceğiz. Türkiye’nin ortalamasının her alanda  üstündeyiz. En iyisi olma mücadelemizi vereceğiz, amacımız bitirmek.” Dedi. 
Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda yapıldı. 
Bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi ile başlayan toplantıda, İl Jandarma Komutanlığı adına Jandarma Astsubay Üstçavuş Aydın Güngör Özer, İl Emniyet Müdürlüğü adına Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mücahit Kıroğlu ve Osmaniye Bağımlılıkla Mücadele Platformu Başkanı Hatice Loğoğlu kurum olarak yaptıkları çalışmaları sunumlarıyla anlattılar.
Toplantı sonunda konuşan Vali Erdinç Yılmaz, bağımlılıkla mücadeleyi aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek, “Uyuşturucu ile mücadele ve birçok alanda Sayın Başsavcımızın büyük bir katkısı oldu, kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.  Bu mücadeleyi veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her ay Jandarmamız ve Emniyetimizle toplantı yapıyoruz, Sayın Başsavcımız da katılıyor, değerlendirme yapıyoruz, nasıl engelleriz bunun mücadelesini veriyoruz. Bu hepimizin mücadelesi arkadaşlar, mücadeleye devam edeceğiz. Türkiye’nin ortalamasının her alanda  üstündeyiz. En iyisi olma mücadelemizi vereceğiz, amacımız bitirmek.  En iyisi olursak bu da bizim için çok güzel ama biz sıfırlamak için mücadelemizi vermeliyiz. Yaptığımız işe dört elle sarılarak yapmalıyız, heyecan duyarak yapmalıyız. Bu birkaç kurumun görevi değil, bu mücadele hepimizin görevi. Annenin de görevi babanın da görevi, kardeşin de görevi, sivil toplum kuruluşlarının da görevi. Ama bu mücadele sadece bir kuruma maledilirse olmuyor, hep beraber heyecanla, istekle, inanarak bu mücadeleyi sürdürelim. Allah'ın izniyle iyiye gidiyoruz, daha iyi olacağız. Hepinize başarılar diliyorum.”dedi. Vali Yılmaz, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.  
Toplantı, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi. 



Osmaniye 18.01.2024 15:50:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

2

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

3

Osmaniye'de uçurtma şenliği

4

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı

5

Osmaniye'de 5 düzensiz göçmen yakalandı

6

Hemşehrimiz Şehit Oldu

7

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

8

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

9

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

10

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret