Van’da Akşener’e “trafik sıkıştı, gidin” isyanı

Van’da Akşener’e “trafik sıkıştı, gidin” isyanı

Van’da Akşener’e “trafik sıkıştı, gidin” isyanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Van’daki esnaf ziyareti sırasında trafik yoğunluğunun oluşması nedeniyle vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Bitlis ziyaretinin ardından Van’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kentin en işlek caddelerinden biri olan Maraş Caddesi’nde esnafla bir araya geldi. Genel Başkan Akşener, burada esnaf ve vatandaşın sorunlarını diledi.

“Bu kadar insan sizi bekliyor”
Esnaf ziyaretinin mesai saatinin bitmesine denk gelmesi nedeniyle caddede trafik yoğunluğu yaşandı. Bu sırada Akşener’e seslenen vatandaş, “Trafikte bu kadar insan sizi bekliyor, trafik sıkıştı” diye seslendi. Buna karşı Akşener’in “gidelim mi” sorusuna ise vatandaş, “Yani size zahmet” şeklinde yanıt verdi.
Diyalogun ardından bir süre daha esnaf ziyaretini gerçekleştiren Akşener, Van’dan ayrılmak üzere Ferit Melen Havalimanı’na geçti.


Güncel 28.07.2021 18:45:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

2

Antalya'da bir kişi evinde ölü bulundu

3

Burdur'da çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı

4

CHP Akseki ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi

5

Katar'da düşen helikopterde şehit olan binbaşı Taştekin'in Isparta'daki ailesine şehadet haberi verildi

6

Isparta'da aile içi kavgada hayatını kaybeden polis memuru toprağa verildi

7

Akseki protokolü bayramda görev başındaki kamu personelini ziyaret etti

8

"Yerli Robinson", yağışlarla su seviyesi yükselen göl kıyısında oluşturduğu yaşam alanına yeniden döndü

9

Hatay Valisi Mustafa Masatlı'dan huzurevi sakinlerine ziyaret

10

Anamur Kaymakamı Kemal Duru'dan Bozyazı ilçesine ziyaret