Van’da bayramda ulaşım hizmeti ücretsiz verilecek

Van’da bayramda ulaşım hizmeti ücretsiz verilecek

Van’da bayramda ulaşım hizmeti ücretsiz verilecek

Van Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçları Ramazan Bayramı süresince vatandaşa ücretsiz olarak hizmet verecek.
Van Büyükşehir Belediyesi, nisan ayı meclis toplantısında alınan karar gereği, belediyeye ait otobüsler Ramazan Bayramı’nın 3 günü vatandaşa ücretsiz ulaşım hizmet verecek. Bayramın birinci günü olan cuma gününden itibaren başlayacak olan ücretsiz ulaşım hizmeti, bayramın üçüncü gününe kadar devam edecek.
Nisan ayı meclis toplantısında alınan kararda; Van Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde toplu taşıma hizmeti veren belediyeye ait otobüslerin Ramazan Bayramı süresince ’21 Nisan 2023 Cuma gününden başlayarak 23 Nisan Pazar günü saat 24.00’a kadar ücretsiz toplu taşıma hizmeti verilmesinin kabulüne oybirliği ile karar verildiği belirtildi.


Güncel 19.04.2023 15:09:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı