Van’da ‘Sultan Abdülhamid ve Ermeni sorunu’ söyleyişi

Van’da ‘Sultan Abdülhamid ve Ermeni sorunu’ söyleyişi

Van’da ‘Sultan Abdülhamid ve Ermeni sorunu’ söyleyişi

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve gazeteci-yazar Mustafa Armağan’ın katıldığı söyleşi gençlerden yoğun ilgi gördü.
Van Büyükşehir Belediyesinin şubat ayı kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Takvim kapsamında gazeteci-yazar Mustafa Armağan tarafından gençlerle söyleşi düzenlendi. Edremit ilçesindeki Evliya Çelebi Uygulama Okulunda düzenlenen söyleşiye Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nuri Bekiroğlu, TÜGVA Van İl Temsilcisi Mehmet İsa Deniz, şube müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Selamlama konuşmalarının ardından konuşan gazeteci-yazar Mustafa Armağan, Sultan Abdulhamit ve Ermeni sorunu üzerine söyleyişi gerçekleştirdi.
Soru ve cevap şeklinde devam eden söyleyişi, Vali Emin Bilmez tarafından yapılan hediye takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


Güncel 23.02.2022 17:18:49 0

İlginizi Çekebilir

1

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş’ta ziyaretlerde bulundu

2

ATAV'ın "Jale İnan 2025 Yılın Kadını Ödülü" Prof. Dr. Sarvan'a verildi

3

Akdeniz Bölgesi’nin En İyi Genç Şefleri Adana’da Yarıştı

4

TEMSA 2026'nın ilk Maraton otobüs teslimatlarını gerçekleştirdi

5

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

6

Alanyaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı

7

Mersin'de inşaat şantiyesinde beton blokların devrilmesi sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı

8

Mersin'de "Lamekan Çiniler" sergisi açıldı

9

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Adana'da gençlerle bir araya geldi:

10

Akdeniz Belediyesi ekipleri Millet Bahçesi'nin sahilini temizledi