Van’da Togg’a yoğun ilgi

Van’da Togg’a yoğun ilgi

Van’da Togg’a yoğun ilgi

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg Van’da yoğun ilgi görürken, vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirebilmek için sıraya girdi.
Türkiye’nin yerli otomobili Togg, tanıtım çalışmaları çerçevesinde dün Van’da vatandaşların beğenisine sunuldu. Van Valiliği önündeki alana getirilen "Kula" rengindeki 65 Van 65 plakalı Togg T10X’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Togg’u yakından görmek için birbirleriyle adeta yarışan vatandaşlar, yerli otomobil ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Daha önce bir toplu iğne üretemiyorduk, şimdi otomobil üretiyoruz”
Türkiye’de tasarlanan ve üretilen ilk otomobil ’Devrim’in üretilmesinin engellendiğini hatırlatan vatandaşlar, yerli otomobil Togg ile gurur duyduklarını kaydetti. Niyazi Şahin isimli vatandaş, daha önce bir toplu iğne üretemezken şimdi otomobiller, uçaklar ve gemiler üretildiğine dikkat çekerek, otomobilin üretilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.


Yurt Dünya 27.05.2023 17:37:45 0
Anahtar Kelimeler: van’da togg’a yoğun ilgi

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de adalet öğrencileri klavye hızında yarıştı

2

Rönesans Holding'in "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" yarışması sonuçlandı

3

Sahte alkol gözde geri dönülmez hasarlara yol açabiliyor

4

Peugeot 7. Mardin Bienali'nin ana sponsorluğunu üstlenecek

5

Beyin ve sinir cerrahları Gaziantep'teki toplantıda bir araya geldi

6

Konyaaltı ilçesinde spor kursları başladı

7

GÜNCELLEME - Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların yıkımına başlandı

8

Isparta’da bir lisede çevre duyarlılığı sosyal deneyi yapıldı

9

Getmobil Seri A yatırım turunda 22 milyon dolar yatırım aldı

10

AKM'de "Erişilebilir Tiyatro" yeni sezonda da devam ediyor