Vandallar boyadı, temizliği ona kaldı

Vandallar boyadı, temizliği ona kaldı

Vandallar boyadı, temizliği ona kaldı

Eskişehir’de park halindeki aracının vandallar tarafından sprey boya ile boyandığını gören vatandaş, temizlemek için uzun uğraşlar verdi.
Eskişehir’de yaşayan Tayfun Kayı, iş için kullandığı ticari aracını Yenibağlar Mahallesi’ne park etti. Kayı, kullanmak için bıraktığı yere tekrar gittiğinde aracının bazı kişiler tarafından sprey boya ile boyandığını gördü. Aracına zarar veren kişileri tespit edemeyince mecburen kolları sıvayan Kayı, tiner ve bez yardımıyla boyayı temizlemek için soğuk havada saatlerini harcadı.

“Boyayan kişileri tespit edemedim”
Başına gelen olay hakkında konuşan Tayfun Kayı, “Aracım Yenibağlar Mahallesi’nde park halindeydi. Birkaç gün sonra gittiğimde bu şekilde sprey boyayla boyanmış olduğunu gördüm. Yapan kişileri tespit edemedim, muhtemelen gençler yapmış olabilir. Yapacak bir şey yok, ben de elime tiner aldım temizliyorum. Neyse ki çok zor çıkmıyor, ancak biraz uğraştırıyor” dedi.


Güncel 27.01.2022 12:06:23 0
Anahtar Kelimeler: vandallar boyadı temizliği ona kaldı

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

2

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

3

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı

4

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

5

Antalya'da bayram öncesi şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapılıyor

6

Antalya'da "Kadın Muhtarlarla Eşitlikçi Uygulamalar" paneli düzenlendi

7

Budget'tan bayram tatili için güvenli araç kiralama önerileri

8

Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Antalya ayağı başladı

9

Kahramanmaraş'ta yaralı bulunan karaca yavrusu tedavi altına alındı

10

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı