Vanlı 34 PDR öğretmeni deprem bölgesine uğurlandı

Vanlı 34 PDR öğretmeni deprem bölgesine uğurlandı

Vanlı 34 PDR öğretmeni deprem bölgesine uğurlandı

Van’da görev yapan 34 psikolojik danışma ve rehberlik (PDR) öğretmeni, öğrenci ve öğretmenlere yönelik psikososyal çalışmalar yürütmek üzere Adıyaman’a gitti.
Van İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen ikinci gönüllü psikolojik danışman ve rehberlik öğretmenleri, Kahramanmaraş merkezli “asrın felaketi” olarak nitelenen depremlerde etkilenen illerden biri olan Adıyaman’a gitti. Van Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü organizesinde, ilimizde görev yapan 34 rehber öğretmen ve psikolojik danışman, Adıyaman’a uğurlandı. Öğretmenlerimiz bir hafta boyunca Adıyaman ilinde öğrenci ve öğretmenlere yönelik psikososyal çalışmalar yürütecektir” denildi.
Çocuklar için yanlarına eğitim materyalleri ve oyuncaklar alan ekipler, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından Adıyaman’a uğurlandı.


Güncel 3.03.2023 15:37:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Batı Akdeniz'den 11 ayda 2 milyar 471 milyon dolarlık ihracat

2

Adana'da camide vatandaşlar siber dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirildi

3

Hatay'da iki aracın çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

4

Osmaniye’de Başsavcı Arısoy ve Vali Yılmaz, HSK Heyetini Ağırladı

5

Burdur'da kaçak avcılık yapan 4 kişiye 40 bin lira ceza

6

Babacan Meridian projesi Gayrettepe'de yükseliyor

7

Sürat Kargo, kasım kampanyalarında günlük 900 bin gönderi teslim etti

8

Osmaniye’de beton mikseri uçuruma devrildi, sürücü yaralandı

9

Osmaniye'de 2 kişin öldüğü 7 kişinin yaralandığı kaza kamerada

10

Hasanbeyli’de rezerv yapı alanında 70 işyeri, 68 konut ve 600 kişilik cami yükseliyor