VASKİ yaptığı altyapı çalışmalarıyla kronikleşen sorunları çözüyor

VASKİ yaptığı altyapı çalışmalarıyla kronikleşen sorunları çözüyor

VASKİ yaptığı altyapı çalışmalarıyla kronikleşen sorunları çözüyor

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, şehir merkezinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, İpekyolu ilçesi Uzun Sokakta kronikleşen ve yıllardır çözülemeyen sorunları yaptığı çalışmalarla çözdü. Menekşe 3. Sokakta 450 metre 300 milimetre çapında yeni kanalizasyon şebeke hattı çalışması yapılarak Şerefiye Mahallesi’nin atık su yoğunluğunu Timurpaşa Sokak üzerinde bulunan 1000 milimetrelik kollektör hattına aktardı. Yapılan bu çalışmalar neticesinde Uzun Sokaktaki kanalizasyon altyapı problemi de ortadan kalktı.
Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı yetkilileri, şehrin büyümesi ile birçok bölgenin altyapı hatlarının taşıma kapasitelerinin üzerine çıktığını, bu sebeple bazı bölgelerde atık su hatlarında kronikleşen sorunlar meydana geldiğini belirttiler.
Genel Müdür Ülker Cem Kaplan tarafından yapılan açıklamada ise bu tür sorunlu bölgelere zaman kaybedilmeden ileriye dönük projeler yapıldığı ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.


Güncel 30.11.2020 09:43:26 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi