Vatandaşların endişeli bekleyişi sürüyor

Vatandaşların endişeli bekleyişi sürüyor

Vatandaşların endişeli bekleyişi sürüyor

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde evlerini çökme tehlikesine karşı tahliye eden vatandaşlar bir an önce çözüm bulunmasını istedi.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir inşaatın temel çalışmasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini terk eden vatandaşların endişeli bekleyişleri devam ediyor. 4 evde yaşayan 14 vatandaşın tahliyesiyle başlayan süreçte vatandaşlar yetkilileri çözüm bulunması için göreve çağırdı. Belediye Başkanı Çetin Akın, İmar ve Fen İşleri ekipleri bölgede tekrar inceleme yaparken, evlerde oturan vatandaşlar ise yetkilerden bir an önce çözüm beklediklerini belirttiler.
Bölge yaşayan Tahsin Aydın, “Buraya inşaat yapmak için izin almışlar, kepçeci kazmış kazmış evin dibine kadar dayanmış, sonrada toprak çökmüş. Şimdi bu evler tehlikede, akşamdan beri bekliyoruz, gelen bakıp gidiyor, şu ana kadar bir icraat yok. Evler çöksün diye mi bekliyorlar anlamadık. Yetkililerden ricamız bir an evvel çok ivedi olarak buranın çaresini bulmak lazım” dedi.
Büyük bir gürültüyle beraber evlerinden kaçtıkları söyleyen mahalle sakinleri evsiz kaldıklarını belirterek çözüm bulunmasını istedi.


Yurt Dünya 19.01.2023 15:23:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Kumluca'da "Şarkılardan anılara yolculuk" konseri düzenlendi

2

Adana'da 22 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

3

Hasanbeyli’de lahana hasadı yapıldı

4

Osmaniye’de çiftçilere sertifikalı nohut tohumu dağıtıldı

5

Manavgat Devlet Hastanesi'nde İnsan Hakları Günü etkinliği yapıldı

6

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

7

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

8

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

9

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

10

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi