Vefat eden kardeşinin yerine muhtar seçildi, kalp krizinden hayatını kaybetti

Vefat eden kardeşinin yerine muhtar seçildi, kalp krizinden hayatını kaybetti

Vefat eden kardeşinin yerine muhtar seçildi, kalp krizinden hayatını kaybetti

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde 2019 yılında muhtar olarak seçilen kardeşinin vefatının ardından köylüler tarafından muhtar seçilen vatandaş da görevini devredemeden hayatını kaybetti.
Kastamonu’nun Devrekani ilçesine bağlı Pınarözü köyünde 31 Mart 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde muhtar olarak seçilen Mustafa Kaymaz, 20 Kasım 2020 yılında yakalandığı kanser hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti. Bunun üzerine Pınarözü köyünde 06 Haziran 2021 yılında ara seçimlere gidildi. Yapılan ara seçimde Mustafa Kaymaz’ın ağabeyi Salim Kaymaz, köylülerin gösterdiği vefa ile muhtar seçildi.
2021 yılından beri Pınarözü köyünün muhtarlığını yürüten Salih Kaymaz da sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. Kardeşi ile aynı sonu yaşayan Salih Kaymaz’ın cenazesi, yarın Pınarözü köyünde toprağa verilecek.


29.05.2023 17:29:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

2

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

3

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

4

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti

5

YTÜ Yıldız Teknopark ve Arnavutköy Belediyesi teknoloji yerleşkesi için protokol imzaladı

6

Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır

7

Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı

8

Yapı Kredi'nin kadın çalışan oranı yüzde 61,6 oldu

9

Yüzde 52 kadın çalışan oranına ulaşan Yıldız Holding fırsat eşitliği ile büyüyor

10

Eşine yardım için başladığı ayakkabı tamirciliğinde usta oldu