Venezia Mega Outlet, ilk haftayı beklentinin üzerinde geçirdi

Venezia Mega Outlet, ilk haftayı beklentinin üzerinde geçirdi

Venezia Mega Outlet, ilk haftayı beklentinin üzerinde geçirdi

ISTANBUL (AA) - Kovid-19 tedbirleriyle kapilarini yeniden açan Venezia Mega Outlet, ilk haftayi beklentinin üzerinde geçirirken, 16-20 Mayis'ta uygulanacak sokaga çikma yasaginin etkisiyle ziyaretçiler acil ihtiyaçlari için açik konseptli "Hijyenik Alisverisin Merkezi" Venezia Mega Outlet'i tercih etti.

Venezia Mega Outlet'ten yapilan yazili açiklamaya göre, 11 Mayis'tan itibaren 12.00 ile 20.00 saatlerinde ziyaretçilerini yeniden agirlayan AVM'de, ilk hafta içinde geçen yilin ayni dönemine göre yüzde 30 seviyelerinde ziyaretçi oranina ulasti.

En yogun ziyaretlerin 13:00 ile 17:00 saatleri arasinda gerçeklestigi Venezia Mega Outlet'te Saglik Bakanligi ve Içisleri Bakanliginin yayinladigi saglik tedbirleri en üst seviyede uygulaniyor.

19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami resmi tatilini içine alan 16 Mayis - 20 Mayis'ta 4 günlük sokaga çikma kisitlamasi öncesinde Venezia'da ziyaretçi orani artis gösterdi.

Verilen bilgiye göre, büyük metrekareli magazalarin agirlikli olarak tercih edildigi AVM'deki magazalarin ciro oranlari, geçen yilin ayni dönemine göre yüzde 65 seviyelerinde gerçeklesti.

Venezia Mega Outlet'in açik oldugu ilk hafta boyunca ziyaretçilerin en fazla kadin giyim, çocuk giyim ve gida ürünlerine talep göstermesi dikkati çekti.

Açiklamada görüslerine yer verilen Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oguz Isigöllü, açik AVM konseptine sahip Venezia'nin bu avantajini ileri düzeyde uyguladigi saglik tedbiri kurallariyla bütünlestirerek ziyaretçilerine yeni ve güvenli bir outlet anlayisiyla hizmet sunduklarini bildirdi.

Isigöllü, salgin nedeniyle, insan sagligini odak noktasina alarak yaptiklari tüm hazirliklarin, ilgili bakanliklarin yayimladigi tüm tedbirleri kapsadigini belirterek, sunlari kaydetti:

"Alisveris merkezimizin açik, cadde konseptli olmasi ve temiz hava bizim en büyük avantajimiz. Hatta cadde konseptimizle, diger meshur alisveris caddelerine rakip durumdayiz. Istiklal caddesinde veya Bagdat caddesinde, ziyarete gelenlerin atesleri ölçülmüyor. Maske takma zorunlulugu yok. Biz bu konuda en üst seviyede önlemlerimizi almis durumdayiz.

Çok daha kontrollü, güvenli ve hijyenik alisveris imkanimizla, ziyaretçilerimizin gönül rahatligiyla gelip alisveris yapmalarini ve ihtiyaçlarini karsilamalarini bekliyoruz. Venezia olarak yeni dönem sloganimiz 'Hijyenik Alisverisin Merkezi.' seklinde. Yeniden faaliyete geçtigimiz 11 Mayis'ta yüzde 20 olan ziyaretçi yogunlugunun haftanin sonuna dogru yüzde 30 seviyelerine çikmasinda önümüzdeki 4 günlük sokaga çikma kisitlamasinin da etkisi bulunuyor."

Isigöllü, AVM'deki magazalarin cirolarinin, ziyaretçi yogunluguna göre geçen yila kiyasla yüzde 60 seviyelerinde gerçeklesmesinin, ortalama harcama tutarinin, sepet ortalamasinin yükselmesini sagladigini aktardi.

Açiklamada yer alan bilgiye göre, Venezia Mega Outlet'te uygulanan sosyal mesafe kurallari kapsaminda, AVM girislerindeki güvenlik noktalarinda ziyaretçiler sosyal mesafe kurali dogrultusunda içeri aliniyor ve temassiz ates ölçümleri yapiliyor.

Maske kullaniminin zorunlu oldugu AVM'nin ortak alanlarinda el dezenfektanlari bulundurulurken, yürüyen merdiven bantlari, asansör butonlari, bankamatik tuslari gibi yogun temas alan bölgeler gün boyu belirli periyotlarda dezenfekte ediliyor.

AVM yönetiminin uyguladigi düzenli dezenfeksiyon çalismalari, magazalarda da ayni sekilde gerçeklestiriliyor.

Magazalardaki kabinler her kullanimdan sonra dezenfekte edilirken, deneme yapilan ürün veya kiyafetler magaza yönetimleri tarafindan ayri bir alana alinarak dezenfekte edildikten sonra tekrar satisa sunulabiliyor.

En üst düzeyde uygulanan sosyal mesafe ve hijyen kurallari kapsaminda AVM içerisindeki tüm tuvaletlerde virüs ve bakterilerde etkili olan son teknoloji ürünler kullaniliyor.

Antibakteriyel sivi sabun ve sensörlü musluklarin kullanildigi WC'lerin giris kapilari açik bulunduruluyor ve giris çikislar temassiz yapiliyor.











Politika 16.05.2020 11:43:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Korkuteli ve Elmalı'da vatandaşla buluştu:

2

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya'da iftar programında konuştu:

3

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Anamur'da partililerle buluştu

4

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Şeker, turizm projelerini anlattı:

5

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

6

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

7

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

8

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

9

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı

10

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da iftar programına katıldı: