Venezia Mega Outlet'ten "her bütçeye uygun bayram alışverişi" imkanı

Venezia Mega Outlet

Venezia Mega Outlet'ten "her bütçeye uygun bayram alışverişi" imkanı

ISTANBUL (AA) - Venezia Mega Outlet, Indirim Panayiri ile her bütçeye uygun bayram alisverisi imkani sunuyor.

Venezia Mega Outlet'in açiklamasina göre, sirket, yilin 365 günü sundugu outlet alisveris keyfini, Kurban Bayrami için düzenledigi Indirim Panayiri'nda ekstra indirimlerle daha da cazip hale getirdi.

Venezia ziyaretçileri, Kurban Bayrami öncesinde baslayan ve 3 Agustos'a kadar sürecek panayirda; tekstil, aksesuar, taki, çanta, valiz, makyaj malzemeleri, ayakkabi ve parfüm gibi pek çok ürünü avantajli fiyatlarla satin alabiliyor.

Açiklamada konuya iliskin degerlendirmeleri yer alan Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oguz Isigöllü, geleneksel hale gelen ve özel günlerde düzenledikleri Indirim Panayiri etkinligini, pandemi tedbirlerini dikkate alarak yeni bir alana tasidiklarini bildirdi.

Ziyaretçilere, bayram öncesinde pek çok ürünü avantajli fiyatlarla satin alma imkani sunduklarini kaydederek, "Ayni zamanda ziyaretçilerimiz dünyaca ünlü markalarin outlet magazalarinin yer aldigi AVM'mizden alisveris yapma imkanina da sahipler." ifadesini kullandi.


- "Ziyaretçi sayilarinda ve cirolarda artis bekleniyor"


Oguz Isigöllü, yeni normale geçis sürecinde sunduklari açik havali sokaklarda outlet alisveris imkaninin çok tercih edildigini belirterek, gondollarla su kanallarinda gezinti yapilabildiginin bilgisini verdi.

Hem ciroda hem de ziyaretçi sayilarinda hizla pandemi öncesi seviyelere dönmeye basladiklarini kaydeden Isigöllü, su açiklamalarda bulundu:

"Cazip firsatlar sundugumuz Indirim Panayiri'yla ziyaretçi sayilarinda artis bekliyoruz. Tüm dünyada oldugu gibi Istanbul'da da pandemi sürecinde insanlar yaklasik 3 ay süreyle ihtiyaçlarinin çogunu erteledi. Normallesme sürecinin baslamasiyla, yeni normal için belirlenen sosyal mesafe ve hijyen kurallariyla birlikte uzak kaldiklari aliskanliklarina ve alisveris ihtiyaçlarini karsilamaya yavas yavas basladilar. Bayram sonuna dek sürecek panayirimiz da iste tam bu noktada hem ertelenen ihtiyaçlara, hem de bayram alisverisine yanit veriyor. AVM'miz, Istanbullulara, açik havada alternatif bir deneyimle cazip alisveris imkani sunuyor."



Politika 28.07.2020 10:52:30 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı