VGC Başkanı Sevinç güven tazeledi

VGC Başkanı Sevinç güven tazeledi

VGC Başkanı Sevinç güven tazeledi

Vangölü Gazeteciler Cemiyetinin 10. olağan genel kurulunda iki listenin yarıştığı seçimde mevcut başkan Fatih Sevinç yeniden seçildi.
Vangölü Gazeteciler Cemiyeti 10. kez genel kurula gitti. Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Taht Palace Hotel’de yapılan genel kurulda iki liste yarıştı. Açılış ve yoklamayla başlayan genel kurul, divan heyetinin oluşturulması ve ardından saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Divan heyetine Haşim Talay, Nihat Çavuşoğlu ve Yılmaz Tekin seçildi. Divan Başkanı Haşim Talay, seçim dolayısıyla her türlü imkanı sağlayan Taht Palace Hotel sahibi Reşit Takar’a teşekkür etti.
Faaliyet raporlarının okunması ve ibrasının ardından, yönetim, denetim ve disiplin kurulu seçimine geçildi.
Mevcut Başkan Fatih Sevinç’in listesi yeniden güven oyu aldı. Mevcut Başkan Fatih Sevinç 63, Feyat Erdemir ise 58 oy alırken, 3 oy ise geçersiz sayıldı.
Başkan Sevinç’in yönetim kurulu listesinde; Şükrü Akyüz, Abdulbaki Karaca, Ali İhsan Öztürk, Bişar Ulutaş, Cemal Aşan ve Haşim Talay yer aldı.


Güncel 12.07.2021 17:16:32 0
Anahtar Kelimeler: vgc başkanı sevinç güven tazeledi

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı