Virüse aldırmadan kuyruğa girdiler

Virüse aldırmadan kuyruğa girdiler

Virüse aldırmadan kuyruğa girdiler

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir’de faaliyetlerine bugün başlayan işletmede fiyatlar uygun olunca alışveriş için uzun kuyruk oluştu.
İş yerinde mesafe ve kişi sayısı kuralı uygulanırken, açılışın tanıtımını yapan görevli kuyrukta bekleyen vatandaşları anonslarla sürekli uyardı.
Kırşehir’de Terme Caddesi üzerinde ev eşyası ürünlerinin satıldığı mağazadaki açılışa beklenenin üzerinde katılım olunca iş yeri işletmecileri vatandaşları cadde üzerinde beklemeye aldı. Oluşan uzun kuyruğun önüne geçemeyen işletmeciler, içeride bulunma süresi ve kişi sayısına da kısıtlama getirdi. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise görevlilere kuyrukta bekleyen vatandaşlara sürekli mesafe uyarısında bulunarak, kendilerini ve başkalarını tehlikeye atmamaları konusunda uyarılarda bulundu.


Güncel 12.03.2021 17:51:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de, 83 suç kaydı bulunan hırsız dolapta saklanırken yakalandı

2

Mersin'de kar ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi

3

Mersin'de uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen zanlı tutuklandı

4

AKSAV'da hedef "beyaz şapkalı hackerlar" yetiştirmek

5

Alanya'da hayatını kaybeden gazeteci Fazıl Tunç toprağa verildi

6

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

7

Antalya-Konya kara yolunda bayram yoğunluğu

8

Hatayspor-Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından

9

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

10

Antalya'da bir kişi evinde ölü bulundu