Virüse karşı ‘hava sterilizasyon cihazı’

Virüse karşı ‘hava sterilizasyon cihazı’

Virüse karşı ‘hava sterilizasyon cihazı’

Virüsle mücadele kapsamında vatandaşlara kaliteli ve steril bir hava oluşturmak amacıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına ’hava sterilizasyon cihazı’ yerleştirildi.
Dünya genelinde etkili olan korona virüs salgınına karşı Samsun Büyükşehir Belediyesi sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyor. Salgın riskine karşı ilk günden itibaren tedbiri elden bırakmayan Büyükşehir Belediyesi’nin, hizmet binası katlarına ’hava sterilizasyon cihazı’ yerleştirildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Belediyemizde halkımıza kaliteli ve steril bir hava oluşturmak amacıyla ultraviyole ışınları ile bakteri, virüs, mantar ve küf gibi mikroorganizmaları yok eden hava sterilizasyon cihazı yerleştirildi. Tek amacımız halkımızın sağlığı. Kullanılan cihaz Türk mühendisler tarafından tasarlanmış tamamen yerli ve milli bir ürün” dedi.


Güncel 29.07.2020 14:00:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

2

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

3

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

5

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

6

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

7

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

10

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı