Vitor Pereira: "Taraftarımızın önünde 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız"

Vitor Pereira:

Vitor Pereira: "Taraftarımızın önünde 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Frankfurt maçında taraftarlarının önünde 3 puan için almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. haftasında sahasında Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Vitor Pereira, Ülker Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Frankfurt karşısında kazanmak istediklerinin altını çizen Portekizli çalıştırıcı, “Bu turnuva bizim için çok daha farklı olabilirdi. Frankfurt maçında penaltıyı atmış olsaydık, Antwerp karşısında penaltıyı atsaydık toplamda 4 puanımız daha olabilirdi. Bu ne yazık ki böyle olmadı. Gerçeği değiştiremeyiz. Yarınki rakibimiz zor, kuvvetli ve organize bir rakip. Taraftarımızın önünde kazanıp, 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“Kadroda birkaç değişiklik yapabiliriz”
Pereira, Frankfurt karşısında nasıl bir kadro ile mücadele edeceği yönünde sorulan soruya, “Yarınki maç bir Avrupa maçı. Biz de kulübümüzü temsil ettiğimiz için galibiyet için savaşmak istiyoruz. Önceliğimiz lig. Avrupa’dan sonra toparlanmak için işleri doğru yapmamız gerekiyor. Birkaç değişiklik yapabiliriz ama yarınki kadro da güçlü bir kadro” yanıtını verdi.

“Son maçtaki gibi oynarsak iyi durumda olacağımızı konuşuyoruz”
Gelişmeleri gerektiğini, takım içinde her zaman konuştuklarını ifade eden Pereira, “Önemli olan her zaman Fenerbahçe, her zaman takım için en iyisini arıyorum. Gelişmemiz gerektiğini, düzeltmemiz gereken şeyler olduğunu ve son maçtaki gibi oynarsak iyi durumda olacağımızı konuşuyoruz. Bunlar bizim kontrolümüzde olan şeyler. Fenerbahçe için konsantremizi bu takıma veriyoruz. Futbolda polemik olacaktır. Maç bitince işiniz bitmiyor. Maçtan sonra hafta içerisinde insanlar fikirlerini söylüyor. Bu fikirlere saygı duyup yolumuza devam etmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.


Spor 8.12.2021 15:40:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da yapılacak "COP31"in turizmi çeşitlendirip sezonu uzatması bekleniyor

2

Antalya'da kanala düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

3

Lexus LBX "En İyi Kabine Sahip Küçük SUV" seçildi

4

Hatay Valisi Masatlı, Antakya'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi

5

Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır

6

Isparta'da öğretmenin geliştirdiği patentli uygulama okullarda tasarruf sağlıyor

7

Karaciğer hastası, Adana'da ablasından yapılan nakille hayata tutundu

8

Hatay İl Emniyet Müdürü Yılmaz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

GÜNCELLEME - Antalya'da yağış hayatı olumsuz etkiliyor

10

Mersin'in Silifke ilçesinde fırtına etkili oldu