Wushuda Düzceli sporcular kürsünün sahibi

Wushuda Düzceli sporcular kürsünün sahibi

Wushuda Düzceli sporcular kürsünün sahibi

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonun 2021 Yılı faaliyet programında yer alan Gençler, Büyükler Taolu ve Sanda Türkiye Şampiyonası ile Dünya ve Avrupa Şampiyonası seçmeleri 2 bin sporcunun katılımıyla Sakarya’da yapıldı.
Düzce Wushu İl Temsilcisi ve Wushu Milli Takım Antrenörü Ayşegül Ödemiş ile Wushu Antrenörü Furkan Bilgili eşliğinde Düzceli sporcular şampiyonaya katıldı. Sporculardan Yağızhan Mustafa Ödemiş büyük erkek Taolu’da Türkiye Şampiyonu olurken yapılacak olan dünya ve Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.
Sude Tekeoğlu genç bayan Taolu’da Türkiye Şampiyonu olurken, bir diğer sporcu Serhat Etik genç erkek 65 kg da Türkiye Şampiyonu olarak yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Düzce’yi ve ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.
Genç erkek artı 80 kg da dövüşen Sefa Koç ise Türkiye ikincisi olarak yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.


Spor 15.07.2021 17:44:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

2

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

3

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

4

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

5

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

6

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı

8

TT Ventures girişim hızlandırma programı PİLOT'un 14. dönem başvuruları başladı

9

NetWork kış sezonu için kürk dokulu dış giyim seçkisini tanıttı

10

Türkiye Açık Para Golf Turnuvası, Antalya'da başladı