Yağmur aniden bastırdı, vatandaşlar zor anlar yaşadı

Yağmur aniden bastırdı, vatandaşlar zor anlar yaşadı

Yağmur aniden bastırdı, vatandaşlar zor anlar yaşadı

Sinop’ta aniden bastıran yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar yağışın dinmesini yakınlardaki duraklarda yada balkon altında bekledi.
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nün sabah saatlerinde yaptığı kuvvetli yağış uyarısının ardından kentte güneş yerini gri-siyah bulutlara bıraktı. Gün içinde aralıklı şekilde yağan yağmurda kimileri şemsiyeyle çıkarak hazır bekledi, kimi hırka veya poşeti kafasına geçirerek koştu. Sokakta hazırlıksız yakalananlar ise balkon altları, dükkân girişleri, pazaryeri ya da duraklara sığınarak yağmurun dinmesini bekledi.
Meteoroloji’den yapılan açıklamada Sinop’un merkezi ve kuzey kesimindeki ilçeleri Türkeli, Ayancık, Gerze, Erfelek ve Dikmen ile Samsun’un batı kesiminde kalan ilçeleri Yakakent, Alaçam, Bafra ve Ondokuzmayıs’ta gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı ifade edildi. Vatandaşlardan meydana gelebilecek sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısı yapıldı.


Güncel 18.07.2022 14:07:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yangından etkilenen 45 hektarlık alan 7 bin 500 fidanla yeşertilecek

2

QNB Türkiye küresel ölçekte ilk İklim Geçiş Tahvil ihracını gerçekleştirdi

3

Hatay'da anne adayları doğum korkularını gebe okulundaki eğitimlerle aşıyor

4

Doğu Akdeniz'in derinliklerine inen dalgıçlar canlıların renkli dünyasını görüntüledi

5

SYS Grup Türk savunma sanayisini Baltık bölgesinde temsil edecek

6

Burdur'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

7

Türk yazılımcı ve tasarımcılar İstanbul'da ödüllendirildi

8

Adana'da evinde 2 silah, el bombası ve patlayıcı ele geçirilen zanlı tutuklandı

9

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

10

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı