Yağmur suyu ızgaralarını çalan şahıs tutuklandı

Yağmur suyu ızgaralarını çalan şahıs tutuklandı

Yağmur suyu ızgaralarını çalan şahıs tutuklandı

Manisa’nın Salihli ilçesinde yağmur suyu ızgara demirlerini çalan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Salihli’deki cadde ve sokaklardaki Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğüne ait yağmur suyu ızgara demirleri çalındı. Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayın faillerinin yakalanması için başlattıkları çalışma sonucunda A.S.(24) isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli A.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Öte yandan çalıntı yağmur suyu ızgaralarını satın alan İ.Y. (60) hakkında ise suç eşyasının satın alınması ve kabul edilmesi suçundan adli işlem yapıldığı öğrenildi.


Yurt Dünya 26.02.2021 16:19:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı