Yağmur yağışı altında Galatasaray coşkusu

Yağmur yağışı altında Galatasaray coşkusu

Yağmur yağışı altında Galatasaray coşkusu

Galatasaray’ın şampiyonluğunu Türkiye genelinde olduğu gibi Kastamonu’da da sarı-kırmızılı taraftarlar, yağmuru dinelemeden coşkuyla kutladı.
Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü’nü 4-1 mağlup ederek sahasında oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi şampiyonluğunu ilan etti. 23. şampiyonluğun garantilenmesinin ardından Kastamonu’da sarı-kırmızılı taraftarlar da yağmur yağışını dinlemeden, sokaklara çıkıp kutlamalar yaptı. Galatasaray bayraklarıyla kent merkezine gelen taraftarlar, doyasıya eğlendi. Taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlar yapıp, müziklerle unutulmaz bir gece yaşattı.

“Okan hocamıza ve tüm futbolcularımıza teşekkür ederiz”
Kutlama katılan taraftar Ufuk Çifçi, “Kutlamalara Kastamonu’da katıldık. 23. şampiyonluğumuz. Tüm taraftarımızla, Okan hocamıza ve tüm futbolcularımıza teşekkür ederiz. Hayırlı olsun” dedi.

“Çok sevinçliyiz, çok mutluyuz”
Şampiyonluk sevincini dile getiren Hamdi Kendirci ise, “Bu akşam şampiyon olduk. Çok sevinçliyiz, çok mutluyuz. Teknik direktörümüzü, futbolcularımızı ve tüm taraftarlarımızı tebrik ediyorum. En büyük cimbom” diye konuştu.
Taraftar olarak kutlamalara katılan Mehmet Kurt da, “Mutluyum, 3 yılın ardından. Güzel kadro kurduk” açıklamasında bulundu.


Spor 31.05.2023 02:33:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kaybolan kadın için arama çalışması başlatıldı

2

Kahramanmaraş'ta silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

3

Hatay'da çocuklar için teravih namazı sonrası etkinlik düzenlendi

4

Amed Sportif Faaliyetler-Serikspor maçının ardından

5

Milli judoculardan Ümitler Avrupa Kupası'nda 2 madalya

6

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

7

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

8

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

9

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

10

Antakya Medeniyetler Korosu Hatay'da konser verdi