Yakalandığı bekçilere biber gazı sıktı

Yakalandığı bekçilere biber gazı sıktı

Yakalandığı bekçilere biber gazı sıktı

Edirne’nin Keşan birden fazla hırsızlık suçundan aranan suça sürüklenen çocuk, kendisini yakalayan bekçilere biber gazıyla karşı koymaya çalıştı.
Edinilen bilgiye göre, çeşitli hırsızlık suçlarından 3 ayrı dosyası sebebiyle aranan 18 yaşından küçük C.K. 700 Evler TOKİ Karanlıkdere Caddesi üzerinde Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından tespit edildi. Ekipler tarafından görüldüğü fark eden şahıs kovalamacanın ardından yakalandı. Kendisini yakalayan bekçilere biber gazı ile karşı koymaya çalışan C.K. kaçmayı başaramadı ve gözaltında alındı.
Çıkarıldığı mahkeme tarafından motosiklet hırsızlığı, konut dokunulmazlığı ihlali ve görevi yaptırmamak için diren suçlarından tutuklanan C.K. tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.



Yurt Dünya 24.08.2022 10:15:47 0

İlginizi Çekebilir

1

İskenderun'da polis denetim gerçekleştirdi

2

Adana'da sağanak nedeniyle kapanan yol yeniden ulaşıma açıldı

3

İstanbul Ticaret Üniversitesine YÖKAK'tan 5 yıllık "Tam Akreditasyon"

4

Anamur ilçesinde "Cami-Çocuk Buluşması" etkinliği yapıldı

5

Pozantı'da bedensel engelli kadına akülü tekerlekli sandalye desteği sağlandı

6

Osmaniye’de yıldız erkekler bilek güreşi müsabakalı sona erdi

7

Osmaniye’de, otoyolda motosiklet yarışı yapanlara 430 bin TL ceza

8

Osmaniye’de terör ve aranan şüphelilere operasyon: 3 tutuklama

9

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Osmaniye’de öğrencilere tanıtıldı

10

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Arçelik'ten öğrencilere tasarım işbirliği