Yalçın, ?Hal Esnafı Kadir Bilir Ama Kıymetini de Bilir?

Yalçın, ?Hal Esnafı Kadir Bilir Ama Kıymetini de Bilir?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Belediye Başkan Adayı Kadir Kara, seçim çalışmaları kapsamında hal esnafı ile bir araya geldi. 5 yıllık görev süresi içerisinde Osmaniye?ye kazandırdığı en büyük yatırımlardan biri olan Yeni Sebze ve Meyve Haline aday sıfatı ile Kadir Kara, hal esnafı ve çalışanlardan 30 Mart yerel seçimleri öncesi destek istedi. Osmaniye Sebze ve Meyve Hali Komisyoncular Odası Başkanı Murat Yalçın ise ?Hal esnafı Kadir Bilir ama kıymetini de bilir? dedi.

Bu dönemde yıllardan bu yana yapılmayan bir hizmeti gerçekleştirerek Yeni Sebze ve Meyve Halini yaptıklarını ifade den Başkan Kadir Kara, ikinci dönemi Allah nasip ederse halin karşısından Akyar?a doğru D-400 karayoluna bir bağlantı yol yapacaklarını söyledi. Başkan Kara, bu halin yapılmasında kendisine destek olan ve birlikte gece-gündüz demeden çalışan hal esnafına da teşekkür etti.

YALÇIN, ?SEBZE HALİ KADİR BİLİR AMA KIYMETİNİ DE BİLİR?

Osmaniye Sebze ve Meyve Hali Komisyoncular Odası Başkanı Murat Yalçın ise yıllardan bu yana çekilen sıkıntıların Kadir Kara ile son bulduğunu ve yeni bir hal tesisine kavuştuklarını söylerken MHP Adayı Kadir Kara?nın seçim sloganı ?Osmaniye Kadir Bilir? sloganına atıfta bulunarak, ?Hal esnafı Kadir Bilir ama kıymetini de bilir? dedi. Yalçın, bu dönemde yapılarak hizmete açılan hal tesisinin yerinin bulunmasından, projesine kadar ve ardından yapımına kadar Kadir Kara ile birlikte karar verdiklerini söyledi.

Dev eserleri taşlar, tuğlalar değil; bunları projelendirip hayata geçirenler meydana getirir diyen Hal Başkanı Murat Yalçın, yeni halimiz de başkanımızın dev eserlerinden birisi olduğunu ifade etti. Yalçın, ?Sayın başkanımız her zaman güler yüzü, sevgisi, saygısı ile her zaman insanlığı ile adam gibi adam bir belediye başkanıdır? dedi.



Güncel 25.10.2016 04:57:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisindeki üstünlük "yapay zeka" ile artırılacak

2

Kumluca'da öğrenciler, gökyüzünü teleskopla inceledi

3

Antalya'da 25 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi

4

Maldivler'de tanışan Rus gelin ve Türk damat, Mersin'de evlendi

5

Depremde 146 kişinin öldüğü Hamidiye Sitesi'ne ilişkin davanın görülmesine başlandı

6

Adana'da kızını rahatsız ettiği iddiasıyla bir genci öldüren baba tutuklandı

7

Antalya'da eski eşini ve arkadaşını bıçakla yaralayan kişi tutuklandı

8

Hatay'da tarihi binada çıkan yangının nedeni araştırılıyor

9

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

10

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi