Yalçın’dan Güral'a Plaket

Yalçın’dan  Güral

Manisa Akhisar Pazarcılar  Esnaf Odası Başkanı  Mustafa Güral’a  6 Şubat deprem deprem olayında bölgeye  yaptıkları yardımlardan  ve ziyaretten dolayı teşekkür plaketi verildi.

Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Tarafından  Türkiye Pazarcılar Federasyonu 2. Başkanı ve Manisa Akhisar Pazarcılar  Esnaf Odası Başkanı  Mustafa Güral’a  6 Şubat deprem deprem olayında bölgeye   yaptıkları yardımlardan  ve ziyaretten dolayı  teşekkür plaketi verildi.

Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  Başkanı Murat Yalçın, depremde gereken duyarlılığı gösteren Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca ve yönetim kurulu üyelerine de çok teşekkür ettiklerini  söyledi.

Osmaniye Birlik Yönetim Kurulu üyesi  2. Başkanı Murat Delikişi’nin de bulunduğu  proğramda  plaketini alan Mustafa Güral da  “Şahsıma Taktim Edilen Plaket İçin Başta Birlik Başkanımız  Murat Yalçın Ve Yönetim Kurulunda Görev Yapan Oda Başkanlarımıza Sonsuz Şükranlarımı İletiyorum. Çalışmalarında Başarılar Diliyorum. “ dedi.



Osmaniye 4.10.2024 16:47:00 0
Anahtar Kelimeler: Yalçın’ Güral' Plaket

İlginizi Çekebilir

1

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Gazi Jandarma Üsteğmen Selahattin Erdem’i Evinde Ziyaret Etti

2

Kadirli’de Traktör Devrildi 4 Kişi Yaralandı

3

Tüdkiyeb Genel Başkanı Nihat Çelik, Bingöl’de Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Birlik Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

4

Yalçın’dan Güral'a Plaket

5

Bahçe’de Deaşlı şahıs yakalandı

6

Osmaniye’de Özel Heyecanı

7

Müteahhitler Birliği’nden Etkinlik

8

Huzurevinde Nikah Töreni

9

‘Normal doğum en ideal ve sağlıklı yöntemdir’

10

Aksoy, kadınlarla bir araya geldi