Yalova, bağımlılığa savaş açtı

Yalova, bağımlılığa savaş açtı

Yalova, bağımlılığa savaş açtı

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, ’Ben olsaydım’ temasıyla düzenlediği ’Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı’ Vali Muammer Erol başkanlığında başladı.
Sağlık Bakanlığı Bağımlılık ile Mücadele Strateji Belgesi ve Yerel Eylem Planı çerçevesinde planlanan çalıştay İl Özel İdare Meclis Salon’unda yapıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray, çalıştayda yaptığı konuşmada, günümüzde bağımlılık sorununun tüm ülkelerde büyük bir problem haline geldiğini söyledi. Eray, birçok meslekten katılımcıların yer aldığı çalıştay ile yeni fikirler ve iş birliklerini oluşturmak istendiklerini dile getirdi.
Katılımcıların bağımlılıkla mücadele ile ilgili 15’er dakikalık sunumlar yapacağı çalıştay 2 gün sürecek. Uyuşturucu, alkol, tütün ve davranışsal bağımlılık konularının ele alınacağı çalıştay 4 oturum halinde düzenlenecek.
Çalıştayı açılış törenine Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar da katıldı.


Güncel 14.04.2022 15:16:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Biruni Üniversitesi geleneksel iftar programında ortaöğretim kurumlarıyla buluştu

2

İş Bankası deprem bölgesindeki çalışanları için Adıyaman lojmanlarını tamamlayarak teslim etti

3

Mersin Devlet Opera ve Balesi "La Boheme" operasını sahneledi

4

AK Parti Mersin Milletvekili Söylemez, Bozyazı ilçesinde ziyaretlerde bulundu

5

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Isparta'da toplu açılış törenine katıldı:

6

Uluslararası Antalya Bisiklet Turu, Antalya'da sürüyor

7

Hatay'da depremde bacağını kaybeden 7 yaşındaki Zeynep proteziyle yeniden yürüdü

8

Hatay'daki Surp Karasun Manuk Ermeni Kilisesi'nde ayin düzenlendi

9

Antakya'da evde çıkan yangın söndürüldü

10

Osmaniye’de öğrenciler “Seyit Onbaşı” tiyatrosuyla Çanakkale ruhunu yaşattı