Yalova Belediyesi’nden Tonami’deki trafik problemine çözüm

Yalova Belediyesi’nden Tonami’deki trafik problemine çözüm

Yalova Belediyesi’nden Tonami’deki trafik problemine çözüm

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Dörtyol olarak bilinen Tonami Meydanı’nda olan bir sıkıntıyı daha çözüme kavuşturuyor. Hacı Kemal Fidan Cami önünden Şehit Ömer Faydalı Caddesine dönüşte yaşanan trafik sıkışıklığı, yol genişletme çalışmasıyla çözüme ulaştırılıyor.
Yalova Belediyesi ekipleri, Hacı Kemal Fidan Cami köşesine araç dönüş cebi oluşturacak. Yapılan bu düzenleme sayesinde Şehit Ömer Faydalı Caddesine dönüş yapacak araçlar; bekleme yapmadan, trafiğe takılmadan dönüş yapabilecekler. Ayrıca Tonami Meydanına doğru oluşan araç kuyruğunun oluşumu da böylelikle azalması öngörülüyor.
Çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile hem sürücülerin hem de yayaların şikayetçi olduğu bir alana daha çözüm getirdiklerini kaydeden Başkan Tutuk, “Ulaşıma alternatif çözümler üretmeye devam ediyoruz. Dörtyol olarak bilinen Tonami Meydanında oluşan trafik sıkışıklığını, oluşturacağımız cep ile çözmüş olacağız. Ekiplerimiz, yol kazma işlemlerini tamamladılar. Asfaltlama işlemlerinin ardından yolu tekrar kullanıma açacağız” dedi.


Yurt Dünya 23.05.2023 09:52:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı