Yalova’da Stajyer avukatlar yarıştı

Yalova’da Stajyer avukatlar yarıştı

Yalova’da Stajyer avukatlar yarıştı

Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Marmara Bölgesi Elemeleri Yalova’da yapıldı.
Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenen Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması 7 bölgede, 7 baronun ev sahipliğinde 61 baronun stajyerleri bölge birinciliğini almak için yarıştı. Bu yarışmanın yapıldığı yerlerden birisi de Yalova oldu. Yalova, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illerinde gelen 3’er kişilik stajyer avukatlardan oluşan takımların mücadele ettiği “Kurgusal Duruşma Yarışması Marmara Bölgesi Elemeleri” Lova Otel de gerçekleştirildi.
Yarışmanın kura çekimini Yalova Valisi Muammer Erol ve Yalova Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş ile Türkiye Barolar Birliği yetkilileri ve yarışmacı illerin baro başkanları gerçekleştirdi.


Güncel 11.06.2022 15:59:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

2

Hatay'da trafik kazasında 6 kişi yaralandı

3

Adana'nın yüksek kesimlerinde kar etkili oldu

4

Serik'te kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili oluyor

5

Tekirdağ'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

6

Antalya'da bariyere çarpan hafif ticari araçtaki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

7

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

8

Antalya'nın Kaş ilçesinin yüksek kesimlerine kar yağdı

9

Opel Brüksel Otomobil Fuarı'nda yenilikçi ürün gamını tanıttı

10

Defne ilçesinde evde çıkan yangın söndürüldü